Krisbut 2021 sandalen zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Sandalen zijn een geweldige optie voor de zomer en warme dagen van de late lente en vroege herfst. Leren sandalen zijn een uitstekende keuze voor diegenen die waarde hechten aan comfort en duurzaamheid.


Krisbut leren schoenen model 2021 zijn sandalen die aan de ene kant zeer comfortabel zijn en aan de andere kant extreem duurzaam en solide. Ze verdienen het om gemaakt te zijn van de meest solide en kwalitatief hoogwaardige materialen.


Het belangrijkste materiaal van deze sandalen is natuurlijk leer. Natuurlijk leer wordt om vele redenen als het beste materiaal voor schoenen beschouwd. De belangrijkste zijn een hoge mechanische weerstand tegen elke beschadiging en slijtage, een hoog draagcomfort dankzij de huid die zich aanpast aan de natuurlijke vorm van de voet en de huidstructuur die de voet laat ademen.


De zool is gemaakt van een rubber materiaal, dat enerzijds flexibiliteit biedt, die de natuurlijke bewegingen van de voet niet beperkt, en anderzijds zeer slijtvast is. Deze twee eigenschappen maken de sandalen comfortabel en duurzaam.

  • Kleur: zwart
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|