Kopen we te veel schoenen?

Deze vraag wordt niet alleen door dames gesteld, maar ook door heren. Schoenen zijn het deel van de garderobe dat nooit teveel is, vooral omdat de seizoenen zo snel veranderen. En zomerweer is niet altijd mooi en warm. We zijn al in augustus begroet - een maand waarin steeds meer stormen en zware regenval plaatsvinden. In de laatste week van vakantie is het de moeite waard om te overwegen of we echt te veel schoenen in onze kledingkast hebben.

Wisselend weer op vakantie

Dit is een van de redenen waarom we niet alleen sandalen of espadrilles meenemen in de bergen of de zee. We moeten onszelf beschermen in elke mogelijke situatie, dat wil zeggen zelfs een hevige onweersbui. We weten dit heel goed voor meerdere jarigen, voor wie je ook minstens drie paar moet voorbereiden: ingebouwde schoenen, lichte sandalen en ... regenlaarzen.

 

Dames en heren moeten ook voorbereid zijn op een dergelijke gebeurtenis. Passende schoenen moeten niet alleen praktisch zijn, maar overeenkomen met de gekozen stijlen. Trappers voor dames komen tenslotte niet altijd overeen met zomer, dunne jurken - schoenen of schoenen die charmant "ballerina's" worden genoemd, zouden beter zijn.

Een groot aantal schoenen is niets mis!

We hebben ze uiteindelijk echt nodig. Schoeisel wordt aangevuld met stileringen, vooral die met jurken en ongewone outfits. Met schoenen kunnen we emoties uiten en veel mensen letten er gewoon op! Als we vrienden vragen waar ze aan het begin van hun relatie op letten, antwoorden ze unaniem: op schoenen. Daarom is het niet de moeite waard om te vrezen dat we te veel schoenen hebben en te veel paren kopen.

 

Het is soms de moeite waard om te overwegen of we niet genoeg hebben, gezien het veranderlijke, grillige weer. Vooral de herfst laat zien dat we op een dag kunnen genieten van de prachtige, gouden zon en aan het einde, 's avonds, nat worden bij de bushalte, wachtend op de bus. Daarom is het de moeite waard om jezelf te beschermen en meer dan slechts drie of vier paar in je kledingkast te hebben. Het loont, vooral als we fatsoenlijke schoenen kopen tegen promotionele prijzen!