Grijs is de meest modieuze kleur voor verschillende seizoenen terug, ook in kindermode. Voor ouders is deze kleur ook belangrijk om een andere reden - praktisch als het gaat om het wassen van schoeisel en universeel, omdat het kan worden gecombineerd met andere kleuren.

Sneakers voor kinderen

Sneakers zijn sportschoenen. Ze hebben een comfortabele rubberen zool met een hoge mate van flexibiliteit. Ze zijn gemaakt van textiel dat het kind garandeert om een hoge mate van voethygiëne te behouden en wassen in een automatische wasmachine mogelijk te maken. Velcro-sluiting of veters in sneakers is de reden waarom dit type schoeisel werd gedragen door zowel oudere als jongere kinderen.

Individuele sneakers

Kies voor je kind de sneakers die het beste bij zijn voorkeuren passen. Schoenen met vrolijke prints in grijstinten zijn een geweldige aanvulling op de outfit voor een peuter.

Sneakers met een hogere bovenkant in een effen grijze kleur van Converse zijn de perfecte schoenen voor een ouder kind dat graag met mode speelt. Zeker bij veel modellen sneakers vind je de perfecte voor je kind.