Kindersandalen met gouden Sweetheart klittenband

20,49 EUR

Wij presenteren unieke sandalen voor kinderen die elegantie en de hoogste kwaliteit van vakmanschap combineren. Gouden klittenbandsandalen voor kinderen worden gekenmerkt door een unieke gouden kleur die de aandacht trekt en charme toevoegt aan elke styling. Dit is een ideaal voorstel voor kleine modeliefhebbers die er in elke situatie mooi en stijlvol uit willen zien.

Deze sandalen zijn ontworpen met de gezondheid en het comfort van de jongste gebruikers in gedachten. Dankzij het HEALTHY FOOT-keurmerk weet je zeker dat deze schoenen zijn gemaakt met aandacht voor de goede ontwikkeling en werking van de kindervoeten. Dit product voldoet aan alle constructie-, technologische en materiaaleisen en garandeert daarmee een hoge kwaliteit en gebruiksveiligheid.

Bijkomende voordelen van deze sandalen zijn onder meer een stijve hielkap en een geprofileerde leren binnenzool, wat het gebruikscomfort aanzienlijk verhoogt en helpt bij het behouden van een goede houding. Let ook op de antislipzool, die zorgt voor stabiliteit op verschillende ondergronden en minimaliseert de kans op uitglijden.

De sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig ecologisch leer, wat zowel een bewijs is van zorg voor het milieu als een garantie voor de duurzaamheid van het schoeisel. Door de klittenbandsluiting kan het kind de schoenen gemakkelijker zelfstandig aan- en uittrekken, wat belangrijk is voor de ontwikkeling van de zelfstandigheid bij de jongste kinderen.

Gouden sandalen zijn een perfecte keuze voor kleine dames die waarde hechten aan stijl en comfort. Ze zijn perfect voor zomerwandelingen, familiefeesten of dagelijks gebruik. Belangrijke informatie is dat u bij het kiezen van de maat de beschikbare maattabel moet volgen om de sandalen perfect aan de voeten van uw kind te laten passen.

Door te kiezen voor de Golden Velcro Sandalen voor kinderen investeert u niet alleen in schoonheid en stijl, maar vooral in de gezonde ontwikkeling en het comfort van uw kind. Dit schoeisel combineert elegantie, hoge kwaliteit van vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor het een perfecte keuze is voor elke kleine liefhebber van unieke oplossingen.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool
  • Producentcode: 21DZ23-3910
  • Kleur: gouden
  • Materiaal: Kunstleer
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|