FR1 Kindersandalen met gevlochten roségoud 283-2B Bailly gouden

Artikel niet beschikbaar ;(

Laat je verrassen door stijlvolle en functionele kindersandalen - FR1 Kindersandalen met vlecht, roze goud 283-2B Bailly, die zeker glans zullen geven aan de zomerse styling van je kleine prinses. Deze oogverblindende rozegouden sandalen zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van esthetiek, comfort en veiligheid.

De sandalen zijn ontworpen voor kleine ontdekkingsreizigers die comfortabel schoeisel nodig hebben voor zomerdagen. Dankzij het hoogwaardige ecologische leer kunnen kindervoeten genieten van een ademend en duurzaam materiaal. Het subtiel gevlochten frontelement geeft de sandalen een uniek karakter, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor een modieus meisje.

Comfortabel dragen wordt geboden door een rubberen antislipzool, die het risico op uitglijden minimaliseert, zelfs op gladde oppervlakken, wat een gevoel van stabiliteit geeft tijdens het lopen, spelen op de speelplaats of tijdens andere zomeravonturen. Bovendien zorgt het klittenbandsysteem ervoor dat de sandalen eenvoudig en snel aan de voet van het kind kunnen worden aangepast en kunnen jonge gebruikers de schoenen zelfstandig aan- en uittrekken.

FR1 zorgde als fabrikant voor de details die net zo belangrijk zijn als de stijlvolle look, en zorgde ervoor dat elke stap in deze sandalen even veilig en stijlvol zal zijn. Bij het kiezen van sandalen voor een kind is het de moeite waard om op de maattabel te letten, zodat de schoenen perfect passen bij groeiende benen.

De categorie waartoe de sandalen behoren is "Kinderen » Voor kinderen » Sandalen", wat hun toewijding weerspiegelt bij het zoeken naar kinderschoenen van de hoogste kwaliteit. Uit onze collectie sandalen vallen de FR1 gevlochten kindersandalen Rose Gold 283-2B Bailly op door hun opvallende gouden kleur, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor kleine modefans.

Breng de garderobe van uw kinderen een stap verder met deze prachtige, lichtgewicht schoenen die comfort, functionaliteit en glanzend design combineren. Laat elk uitje een kans zijn om te schitteren met een stijlvolle stap.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: 283-2B
  • Kleur: gouden
  • Materiaal: Kunstleer
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.29

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|