Hoofdrol: balschoenen voor hem


Het bal komt snel. Het pak is gekozen, de polonaise is tot het uiterste geoefend, bloemen voor de andere helft besteld en je vraagt ​​je nog steeds af welke schoenen je op deze speciale dag moet dragen? Hoewel deze taak in het geval van afgestudeerden van de middelbare school niet erg ingewikkeld lijkt, kunnen er toch enige twijfels rijzen. We lossen ze graag op!

Welke schoenen passen bij een schoolbalpak?

Een pak is een elegante outfit die er alleen geweldig uitziet bij sommige modellen herenschoenen. Hoewel formele schoenen ervoor zijn gemaakt, hoeft u zich niet alleen tot hen te beperken.

We hebben beproefde oplossingen voorbereid voor zowel fans van klassiekers als meer extravagante oplossingen. Hierdoor gaat het hart van je partner sneller kloppen, krijg je meer zelfvertrouwen en word je de koning van de baldansvloer.

Het enige dat u hoeft te doen, is u aan een paar regels houden en u zult gemakkelijk een briljante maken Look voor het bal. Interessant? Laten we beginnen!

Pak schoenen in jouw stijl

Een bal is ongetwijfeld een gelegenheid van veeleisende formele kleding. Niets werkt beter dan een tijdloos pak, dat perfect wordt aangevuld met formele leren schoenen.

Als je om een ​​klassiek effect geeft, kies dan voor elegante schoenen zonder speciale toevoegingen. Schoenen zonder ongebruikelijke gespen, contrasterende naden of opvallende versieringen zullen het beste werken.

Aan de andere kant is de adolescentie een geweldige tijd om met mode te spelen. Als je graag verbaast met een extravagante look, zet dan in op minder klassieke oplossingen en kies schoenen waarmee je opvalt in de massa.

Maakt u zich zorgen over een dergelijke oplossing? Kleurrijke sokken met een grappig patroon vormen een geweldig compromis tussen klassiekers en tienergekte. Combineer ze met een perfect maatpak en tijdloze pantoffels die ook bij andere formele gelegenheden goed van pas komen.

(Niet) moeilijke keuze van neuspads

Besteed ook speciale aandacht aan de tenen van uw formele schoenen. Hoewel we al veel verschillende oplossingen in de mode hebben ervaren, zijn de klassieke ronde neuzen het meest elegant.

Kies in geen geval schoenen met vierkante neuzen, die je benen optisch verkorten en je eruit laten zien alsof je op tijd bent gestopt. Puntige tenen in formele herenschoenen zullen er ook niet erg goed uitzien.

Zoals je kunt zien, is het kiezen van tenen voor prom-schoenen niet zo moeilijk als het in eerste instantie lijkt.

De kleur van promschoenen

Vraag je je af welke kleur formele schoenen het beste passen bij een schoolbal? In de herenmode is er een ongeschreven regel dat hoe formeler de gelegenheid, hoe ingetogener de styling moet zijn. Kies schoenenkleuren die elkaar aanvullen met het pak en geen onnodig contrast creëren.

Zwarte schoenen passen het best bij een zwart pak. Op deze manier krijg je een verticale lijn langs het lichaam, waardoor het optisch slanker wordt en je er echt elegant uitziet.

Schoenen en een pak hoeven echter niet altijd dezelfde tint te hebben. Als u van plan bent een grijs pak te dragen, is het een geweldige oplossing om het te combineren met bruine accessoires. Een warme bruine tint zal de koelte van grijs doorbreken, waardoor je er extreem modieus uitziet. Als je niet van bruin houdt, kun je met succes kiezen voor zwarte formele schoenen. 

Sommige afgestudeerden van de middelbare school kiezen ervoor om een ​​wit pak te dragen. Wil je er niet komisch uitzien, combineer het dan met bruine accessoires. Deze optie zal perfect harmoniëren met zowel sneeuwwit als met een warmere ecru-tint.

Ongeacht de kleur van je schoenen, zorg ervoor dat de riem van je broek een vergelijkbare tint heeft. Zo krijg je een consistent effect en zie je er verzorgd uit.

Wat in plaats van schoenen?

Vermijd het dragen van sportschoenen met je schoolbalpak. Je wederhelft zou teleurgesteld kunnen zijn en je zou er slordig uitzien. Mocht je je favoriet toch willen behouden casual stijl, kunt u klassieke schoenen met succes vervangen door leren loafers. 

Denk er echter aan om er geen sokken bij te dragen of kies een sterk gesneden model dat onzichtbaar is van onder de schoen. Zorg er ook voor dat je broek net boven de enkel eindigt. Op deze manier slank je je benen af ​​en zie je er niet overweldigend uit.

Geef bij het kiezen van loafers de vlinderdas op en vervang deze door een smalle stropdas. Zo krijgt het geheel een onopvallende, maar toch chique uitstraling.

Welke galaschoenen voor heren moet je kiezen?

Nu je weet waar je op moet letten bij het kopen van galaschoenen, hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete modellen. In onze webshop vind je zeker wat je zoekt.

Bourgondische herenschoenen ze zullen goed staan ​​in combinatie met een grijs of marineblauw pak. Het is het perfecte compromis wanneer je partner van plan is een bordeauxrode jurk te dragen. 

Formele schoenen in een klassieke, donkere bruine tint is een oplossing waar alle stijlvolle afgestudeerden van de middelbare school dol op zullen zijn. Deze schoenen maken indruk met een geweldige look en uitstekende kwaliteit. Combineer ze voor maximale consistentie met een bruine band en een stijlvol horloge vintage.

Zwarte herenschoenen is een schot in de roos voor alle fans van tijdloze oplossingen die niet graag met mode spelen. Ze staan ​​perfect bij een zwart pak, een wit overhemd en een zwarte vlinderdas.

Formele schoenen met een verborgen sleehak is een ideale optie voor afgestudeerden van de middelbare school wiens partner van vergelijkbare lengte is en het dragen van hoge hakken niet wil opgeven. De verborgen sleehak is praktisch onzichtbaar en samen met de subtiele buitenhak kan hij je tot wel 5,5 cm meer hoogte geven.