Hoe schoenen voor jurken kiezen?

Veel dames houden van jurken en rokken. Ze geven broek om vele redenen op, waaronder ongemak en mode-outfits volgens hen. Jurken zijn een geheel nieuwe manier om je stijl te tonen - compleet anders dan jeans. Soms is het echter moeilijk om schoenen te kiezen. En het is niet alleen geschikt, maar ook warm voor koude maanden en warm - om acht uur op kantoor te werken. Daarom moeten schoenen twee hoofdfuncties vervullen - comfortabel zijn en esthetisch overeenkomen met de door ons gekozen stijl.

Passen platte schoenen bij jurken?

Het is heel eenvoudig om schoenen met hoge hakken voor rokken te kiezen. In een dergelijke outfit zullen de pompen de hoofdrol spelen - zowel hogere hakken als schoenen met extra sluitingen, bijvoorbeeld rond de enkel. Het is een goede oplossing voor warme maanden, net als ... platte schoenen.

 

Veel vrouwen denken dat platte schoenen absoluut niet overeenkomen met jurken. Wij beweren echter dat zowel ballerina's als heren een sensationele oplossing zijn voor lange vrouwen. Of voor die dames die niet graag op hoge hakken lopen. Ze zullen overeenkomen met minimalistische of integendeel jurken. Ze leggen sensationeel de nadruk op de bohostijl - ook op bruiloften! Bedenk hoeveel mooie ballerina's en sandalen met platte hakken net sieraden zijn. Ze hebben niet alleen franjes, maar veren en kralen, wat een ongelooflijk mozaïek creëert.

Passen sappige kleuren bij strakke jurken?

De meeste van onze jurken hebben ingetogen kleuren. Blauw, misschien marineblauw. Wit, beige en zwart. Rustige jurken en rokken passen bij elegante outfits, voornamelijk voor werk. En wat als we vurige rode of herfst, trendy mosterdkleur aan deze kleuren toevoegen? Je pumps en hoge hakken of sleehakken kunnen een unieke versiering zijn. Veel mensen kijken naar schoenen - dus het is de moeite waard om ze te kiezen voor een middellange rok, tot de knieën of iets naar buiten.

 

Het is een goede keuze voor zomer en lente. Mooi weer is bevorderlijk voor dergelijke kleurrijke variaties. Laten we gek worden in de warme maanden, ongeacht waar we onze jurken aandoen. Alleen de dresscode op het werk kan ons beperken. Maar het kan ook ... worden omzeild?

Koud seizoen van het jaar? Het maakt niet uit!

Maar hoe los je het op als je je kleedt met een jurk? Welke schoenen passen er? Het antwoord is duidelijk - het zullen laarzen in verschillende kleuren zijn, perfect voor de herfst en - degenen met bont - voor de winter.

 

Klassieke oplossingen zijn soepel en hebben geen decoraties. Leren laarzen met een hogere hak passen bij de formele stijlen. Voor een vergadering of een date? Aan de onderkant, vooral als je gaat lopen - noodzakelijkerwijs met een interessante decoratie.

 

Laarzen en hun verschillende, verschillende soorten stellen je in staat originele mode-combinaties te maken voor elke gelegenheid en elk seizoen. Als je van jurken houdt, moet je in deze schoenen investeren!