Hoe schoenen voor broeken kiezen?

Ik ken geen vrouw die niet minstens één broek in haar kledingkast zou hebben en jij zeker ook. In de intensiteit van het leven zijn ze veel praktischer dan jurken en rokken. Je hebt je wel eens afgevraagd welke schoenen je moet kiezen voor een bepaald model om er op je best uit te zien, en dit artikel helpt je daarbij.  

Sexy buizen

Buizen zijn een symbool van de jaren zestig geworden en zelfs vandaag verliezen ze hun populariteit niet. Ze benadrukken tje sterke punten, waardoor je je aantrekkelijk en vrouwelijk kunt voelen. Een veilige keuze zijn hoge laarzen, enkelsneakers of ballerina's. Als je geen probleem hebt om op hoge hakken te lopen, onthoud dan dat de pennen de billen benadrukken en de benen optisch verlengen. 

De meest comfortabele jeans

Mod. HoeveelheidEli jeans is geweldig, dus het is gemakkelijk om schoenen te kiezen. Najogeschikter zijn schoenen met platte hakken of schoenen met brede hakken. Je kunt denken dat alles bij hen past. Hoewel een interessante oplossing zijn sneakers met kleurrijke zolen die je stylization een beetje slap zullen maken. 

Elegant met een vouw

Kostuumbroeken worden nog steeds vooral geassocieerd met mannen, hoewel dit steeds meer verandert. Voor mannen moeten elegante slippers worden gekozen. Als een vrouw ze aantrekt, dan meestal met schoenen met platte hakken. Je kunt net zo goed kiezen voor instappers of vrouwelijke slippers. In deze release zul je er zeker elegant uitzien op het werk of wanneer je naar het theater gaat. 

Extravagante klokken

Hoewel klokken het meest worden geassocieerd met hippies, zijn ze terug in de lente geweest stroomkabels. Als u zich wilt onderscheiden van de menigte, zullen ze u zeker interesseren. Bij voorkeur doeiwiggen, brede palen of platforms worden hiervoor gebruikt. Als u de voorkeur geeft aan platte damesschoenen, let dan op sportschoenen. 

Comfortabele legging

Strakke beenwarmers zijn nog steeds trendy, dankzij hun universaliteit. Het is het beste als u kiest voor enkellaarzen of schoenen met ronde neus. Naar mijn mening zien ze er het beste uit met ballerina's die je waarschijnlijk al hebt. Als je je benen optisch slank wilt maken, zullen laarzen van elke lengte je helpen. Leggings zijn perfecte laarzen voor laarzen. 

 

Het is de moeite waard eraan te denken dat al deze regels slechts richtlijnen zijn. Het belangrijkste is dat u zich goed voelt in wat u draagt.