Hoe om te gaan met ongemakkelijk schoeisel?

Tips - hoe nieuwe schoenen te verspreiden ...

  1. Trek je schoenen uit

Nieuwe pinnen voor de bruiloft van een vriend? Of misschien schoenen van tevoren? Als je schoenen voor een speciale gelegenheid hebt gekocht, zorg er dan voor dat je ze voor dit evenement krijgt. Schrijf ze niet meteen af. Een paar keer raden we aan ze rond het huis of voor een wandeling te plaatsen. Hierdoor pas je ze aan de vorm van je voet aan, breek je ze af en verklein je het risico dat ze je de volgende keer afsnijden. Je kunt altijd kiezen voor plan B en het krimpmodel op dikke sokken zetten, of een persoon met een iets grotere voet vragen om een ​​beetje binnen te komen. Dan zal de schoen breken en comfortabeler zijn.

  1. Gebruik inlegzolen

Dit is een van de meest populaire oplossingen. Als het schoenenmodel niet goed geschikt is voor uw voeten, is het te los of onjuist geprofileerd - zet de juiste inlegzolen op. Kies degene die perfect harmoniëren met het schoeisel - ze kunnen niet buigen, zwaaien of opvallen. Materiaal is ook belangrijk. Voor warmere dagen raden we lamsvel- of gel-inzetstukken aan, terwijl dikkere varianten - bijv. Vilt, wol of aluminium spons - beter werken in de herfst en winter. Een perfect passende binnenzool is de sleutel tot succes wanneer u comfort voor uw voeten wilt krijgen.

  1. Halve inzetstukken en hakken kunnen ook een oplossing zijn

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor schoenen en andere modellen garanderen comfort. Als de inlegzolen u geen comfort garanderen, heeft u wellicht een oplossing nodig die respectievelijk uw middenvoet of hiel ondersteunt. We raden aan om de halve inlegzolen en hielen hiervoor te controleren. Deze zijn vooral populair bij dames die graag op hoge hakken lopen. Helaas veroorzaakt deze positie van de voet vaak middenvoetpijn, die het gevolg is van een gebrek aan adequate ondersteuning. De half-binnenzool is ook de moeite waard om te bereiken, vooral voor schoenen met dunne zolen die de voet goed dempen tijdens het lopen. En hoe ga je om met oncomfortabel schoeisel als je scherpe randen hebt? Wanneer de schoenen bijvoorbeeld zijn gemaakt van hard leer, kunnen ze de achillespees kneden en ongemak veroorzaken, daarom zullen hakken helpen. Deze brengen een deel van de voet omhoog, zodat de rand van het schoeisel op een minder gevoelige plaats ligt.

  1. Schoenmaker schoenen breken

Deze methode is erg populair als je een beetje te kleine schoenen koopt of als je een onevenredigheid in de lengte van de binnenzool in beide benen hebt. In een dergelijk geval hoeft u alleen maar de schoenmaker te bevelen de schoenen te breken en ze de maat te geven die u wilt - tot een maximum van ongeveer de helft van de maat. De voorwaarde is echter dat het lederen schoenen moeten zijn. Dan is het mogelijk om ze op te leggen aan de zogenaamde laat laat ze scheiden. Andere materialen zijn mogelijk niet gevoelig voor dergelijke behandelingen en kunnen zelfs worden beschadigd. De kosten van het project zijn klein - van enkele tot verschillende zloty's, en het effect kan u tevreden stellen.

  1. Stretchspray voor schoenen

Een gespecialiseerde spray is een andere manier om met oncomfortabel schoeisel om te gaan. Het chemische mengsel dringt door in de structuren van het materiaal, zet ze uit en maakt de schoen comfortabel om te dragen. De sprayverlenger bevat alcohol, water, een speciale weekmaker en een conditioneringsmiddel. Hier benadrukken we echter opnieuw dat deze methode het examen zal halen in het geval van natuurlijk leer. Sprays zijn geschikt voor alle soorten ruw en glad leer, maar mogen niet worden gebruikt op lakleer. De methode van gebruik is eenvoudig - je sproeit je schoenen, trekt je benen aan en draagt ​​minimaal 30 minuten. De met de voorbereiding bevochtigde materialen kunnen worden uitgerekt en passen perfect bij het schoeisel.

We hopen dat onze tips nuttig blijken te zijn en dat u het probleem van ongemakkelijk schoeisel gemakkelijk kunt oplossen. Vergeet niet om de sokken te meten die u gewoonlijk draagt ​​en meet de maat volgens de tabel. Als u echter al ongemakkelijk schoeisel in uw voorraad heeft, volg dan ons advies en misschien kunt u de situatie oplossen. Good luck!