Hoe broekschoenen kiezen?


Ik ken geen vrouw die niet minstens één broek in haar kledingkast heeft, en jij zeker wel. Met de intensiteit van het leven zijn ze veel praktischer dan jurken en rokken. Je hebt je vast afgevraagd welke schoenen je moet kiezen voor een specifiek model om er op je best uit te zien, en dit artikel zal je daarbij helpen.

Ik ken geen vrouw die niet minstens één broek in haar kledingkast heeft, en jij zeker wel. Met de intensiteit van het leven zijn ze veel praktischer dan jurken en rokken. Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke schoenen kies een specifiek model dat er het beste uitziet, en dit artikel helpt je daarbij. 

sexy buizen

Buizen werden een symbool van de jaren zestig en zelfs vandaag verliezen ze hun populariteit niet. Ze onderstrepen tuw sterke punten, waardoor u zich aantrekkelijk en vrouwelijk voelt. Een veilige keuze zijn hoge laarzen, enkelhoge sneakers of ballerina's. Als je geen probleem hebt met lopen op hoge hakken, onthoud dan dat hoge hakken de billen benadrukken en je benen optisch verlengen. 

De meest comfortabele jeans

Aantal modEli jeans zijn geweldig, dus het is gemakkelijk om ze te matchen met schoenen. NajoSchoenen met platte hakken of een brede paal zijn meer geschikt voor hen. Er kan van worden uitgegaan dat alles bij hen past. Een interessante oplossing zijn echter sneakers met kleurrijke zolen die je styling wat meer speling geven. 

Elegant in de plooi

Pakbroeken worden nog steeds vooral geassocieerd met mannen, hoewel dit steeds meer verandert. In het geval van mannen moeten elegante pantoffels voor hen worden geselecteerd. Als een vrouw ze aantrekt, is dat meestal met platte schoenen. U kunt ook kiezen voor loafers of vrouwelijk geschikte pantoffels. In zo'n uitvoering zie je er zeker elegant uit op het werk of tijdens het uitgaan naar het theater. 

Extravagante klokken

Hoewel de klokken het meest worden geassocieerd met hippies, zijn ze sinds de lente teruggekeerd winkelketens. Als je je wilt onderscheiden van de massa, zullen ze je zeker interesseren. Tot zienswiggen, brede palen of platforms zijn eraan bevestigd. Als je de voorkeur geeft aan platte damesschoenen, let dan op: sneakers. 

Comfortabele legging

Panty's dicht bij het lichaam zijn nog steeds in de mode dankzij hun veelzijdigheid. Kies dan voor enkellaarsjes of laarsjes met een ronde neus. Naar mijn mening passen ze het beste bij de ballerina's die je waarschijnlijk al hebt. Als u uw benen optisch wilt afslanken, kunnen laarzen in alle lengtes u helpen. Leggings zijn de perfecte broek voor musketierlaarzen. 

 

Het is de moeite waard eraan te denken dat al deze regels slechts richtlijnen zijn. Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt in wat je draagt.