Timberland is een bekend en gerespecteerd merk dat schoenen produceert. Gediversifieerd ontwerp en kleuren maken schoenen perfect voor elke gelegenheid. De gepresenteerde herenmodellen zijn meestal casual, uiterst modieuze schoenen.

Klasse en hoge kwaliteit van vakmanschap

Timberland presenteert herenmodellen van high-end schoenen. De schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer, inclusief nubuck. Ze onderscheiden zich door een hoge kwaliteit van vakmanschap en zorgvuldig naaien, waardoor ze zelfs zonder meerdere seizoenen probleemloos kunnen dienen. Interne loopbruggen zijn gemaakt van textiel, zacht en bieden gebruiksgemak. De schoenen hebben rubberen, stevige zolen.

Schoenen voor elke dag

Schoeisel Timberland is een mannelijk model dat is toegewijd aan elke gelegenheid. De gepresenteerde aanbieding bevat typisch losse modellen die opvallen met verschillende kleuren. Hoofdzakelijk zijn dit echter grijstinten, bruin en zwart, of klassieke stilistiek. Onder de gepresenteerde schoenen kunt u ook sportmodellen vinden, evenals een deel van schoenen met ingebouwde enkel.