Vans sneakers zijn bijna cultmodellen. Ze zijn een symbool van slappe en sportieve stijl. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1966. Tegenwoordig is dit Amerikaanse bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten van skateboarden, surfen, BMX en snowboarden.

Kwaliteit en stijl

Het merk Vans kreeg de grootste populariteit bij jonge mensen die waarde hechten aan losheid, snelle, actieve levensstijl en mensen die comfort waarderen. Omdat Vans-schoenen zeer comfortabel zijn, is een unieke groep supporters populair geworden bij skateboarders. Stabiele constructie en duurzaamheid van de prestaties maken de populaire Vansy perfect ontworpen voor dit soort activiteiten.

Van een breed scala aan modellen, kunt u kiezen voor lage of hoge sneakers. Platte zool gemaakt van niet-markerend oppervlak, goed opgevuld en tegelijkertijd zeer comfortabel in combinatie met grote zorg, zelfs de kleinste details, maken van de mannelijke sneakers van heren niet langer alleen maar een jeugdgebied dat steeds vaker wordt gekozen door oudere liefhebbers van speling en comfort.