Herenschoenen Pilpol 1664 bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Herenschoenen met veters van het Poolse merk Pilpol zijn een uitstekende keuze voor formele gelegenheden, waarbij de outfit klassieke elegantie moet uitstralen. Ze passen perfect bij een pak in een andere kleur dan traditioneel zwart.


De bovenkant van de schoenen is volledig gemaakt van natuurlijk leer. Het materiaal is ademend, zeer zacht en laat onbeperkte beweging toe. Hierdoor past het schoeisel perfect op de voet en veroorzaakt het geen ongemak, zelfs niet bij langdurig dragen. De binnenzool van de schoen is ook gemaakt van leer, extra versterkt met stof, wat het gebruikscomfort verder verhoogt. De zool van het schoeisel is gemaakt van de nieuwste generatie materialen, waardoor het schoeisel in veel opzichten beter presteert dan de marktconcurrenten.


De gepresenteerde bruine formele schoenen kunnen worden gecombineerd met een marineblauw, grijs of bruin pak. Het is een combinatie die opvalt tegen de achtergrond van overal overheersend zwart. Perfect ontworpen schoenen van Pilpol staan ​​garant voor een modieuze look en de hoogste kwaliteit tegen een passende prijs.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: bruin

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|