Gemaakt van nerfleder

Schoenen gemaakt van nerfleder worden gekenmerkt door een grotere weerstand tegen vocht en verschillende soorten vuil. Het gladde oppervlak wordt verkregen door de huid te bedekken met een laag was, deze kan mat of glanzend zijn.

In onze winkel vindt u graan leren schoenen voor elk seizoen. Wij bieden sportschoenen, laarzen, pumps, ballerina's. Schoeisel is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en kleuren, zodat u gemakkelijk de schoenen kunt vinden die u nodig hebt. Wij bieden leren schoenen van graan van merken als Nike, Caterpillar, Dr Martens, Timberland, Espinto en Badura.

We richten ons op kwaliteit, ons schoeisel is met de grootste zorg gemaakt, we bieden geselecteerde producten om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten, indien nodig kunnen we u adviseren.

Hoe zorg je voor schoenen in nerfleder?

Alvorens een huidverzorging te starten, moeten schoenen van graanleer goed gedroogd zijn, bij voorkeur van tevoren om ze te vullen met de regels. Het is belangrijk dat ze langzaam drogen, het gebruik van drogers niet wordt aanbevolen, enz. Na grondige reiniging en droging van het schoeisel, volstaat het om de juiste pasta aan te brengen.