Gemaakt van ecologisch leer. Op de paal

Modieuze schoenen gemaakt van ecologisch leer op een delicate post zijn een echte hit van de afgelopen jaren! Ecologische huid is een symbool van de strijd voor dierenrechten, waardoor vrouwen die het dragen nog vrouwelijker en mooier worden!

Biologische leren schoenen

Ecologisch leer, waaruit deze fantastische schoenmodellen zijn gemaakt, kan verschillende texturen en kleuren aannemen. Het is vergelijkbaar met natuurlijk leer, maar het is goedkoper en gemakkelijker verkregen. Stijlvolle suède schoenen voegen charme toe aan elke stilering, "beleefd" en verhogen de waarde ervan.

Leren laarzen

Laarzen gemaakt van ecologisch leer op een lichte paal verlengen de poten optisch en stijgen enkele centimeters op, maar veroorzaken geen vermoeiende voeten. Mooie bindingen of gespen geven ze charme en dankzij een goed gekozen lengte kunnen ze op elk moment van het jaar worden gedragen.

Pumps suède op de paal in verschillende kleuren is een stijlvolle toevoeging aan pakken, mini, elegante jurken of kokerrokken, maar ook een broek. Ze versterken het karakter van gratis styling aanzienlijk, waardoor het een enigszins elegante toets krijgt.