De mooiste schoenen voor de eerste communie

Hoe moeten de communie-schoenen zijn?

Het stel dat we van plan zijn om een ​​kind op de Eerste Communie te beginnen, moet vooral comfortabel zijn. Hij kan het niet geloven en veegt zijn voeten af. Ons kind zal er een paar uur in moeten blijven! Schoenen moeten in stijl passen en in kleding worden gesneden. Laten we een bescheiden paar kiezen in de schaduw van de mantel. Als we een kind in een jurk of pak kleden, kunnen we kiezen voor meer decoratief schoeisel. Wat is het overwegen waard? Natuurlijk, de voorkeuren van onze kinderen. Als de schoenen niet geschikt zijn voor uw kind, is de kans groot dat de voorbereiding op de kerk op Communie in tranen uitloopt.

We kiezen schoenen voor de eerste communie

Er is een grote selectie communie-schoenen voor meisjes in winkels. De meest populaire zijn traditionele pantoffels in sneeuwwit. Micro-pompen kunnen glad zijn of versierd met bogen en zirkonen en strepen. Wat is meestal het onderwerp van de zuchten van meisjes? Hakken! Vergeet niet dat schoenen laag kunnen zijn, maar zelfs een hiel van 1 centimeter zal een bron van trots zijn voor ons kind. Traditioneel, meisjesachtig schoeisel heeft een toename en gespsluiting. Ik weet zeker dat ze het kleine meisje leuk zal vinden. Witte ballerina's zijn even trendy - dit soort schoenen wordt aanbevolen voor het draagcomfort. Wat meer is, het kan later worden gebruikt voor zomerjurken. Het kopen van communie schoenen kan een echte ervaring zijn voor een meisje! Voor veel jonge dames is dit het eerste volwassen paar. Daarom kiezen ouders vaak voor een elegant model dat hun dochter aanspreekt. Vergeet niet om kalm de zoektocht naar deze enige schoenen te benaderen. Een geweldige oplossing is om een ​​bestelling te plaatsen in de online winkel ButyModne.pl. Thuis zal er genoeg tijd zijn om het gekozen paar uit te proberen en te kijken of het bij de jurk past. Vergeet niet om de schoenen in dezelfde kleur te kiezen voor de witte creatie. De combinatie van sneeuwwitte stof met écru-achtige pumps zorgt ervoor dat je neuzen er vies of oud uitzien.

Welke schoenen zijn het beste voor de jongen?

Elegante communie schoenen voor jongens

De keuze van schoenen voor een jongen is iets minder gecompliceerd dan in het geval van een meisje. Een kleine heer kan een traditioneel bezoekend stel opzetten voor deze ceremonie. Gebonden zwarte schoenen passen goed bij een donker pak. We kunnen kiezen voor een mat paar dat lijkt op volwassen schoeisel, of glanzend lakleer. Alvorens een beslissing te nemen, vraag je zoon om een ​​mening dat hij zich tijdens de hele ceremonie op zijn gemak voelt. We kunnen het oorspronkelijke karakter van de hele outfit enigszins ontspannen, door een kleurige vlieg en veters te kiezen die bij het pak passen. Voordat we een aankoopbeslissing nemen, gaan we ook kijken naar het soort materiaal waar de schoenen van gemaakt zullen worden. Zijn we op zoek naar een paar natuurlijk of synthetisch leer? Vergeet niet dat het tarief van de 10-jarige nog steeds erg snel groeit en dat schoenen gekocht voor de Eerste Communie na een paar maanden misschien te klein zijn.

Er zijn veel stijlen van communie-schoenen voor jongens en meisjes. Laten we die comfortabel kiezen, bij de outfit passen en onze kinderen het meest geliefd zijn.