De mooiste Eerste Communie schoenen


Elke moeder droomt ervan om haar kind er mooi en elegant uit te laten zien tijdens de viering van de Eerste Communie. Op zondagen in mei kun je de prachtig geklede kinderen bewonderen die zich voor de kerken hebben verzameld - meisjes gekleed in witte jurken met kransen in hun haar en jongens in pakken. Wij adviseren welke schoenen het beste zijn voor het kind voor de Eerste Communie.

Hoe moeten communieschoenen zijn?

Het paar dat we het kind voor de Eerste Communie willen aantrekken, moet vooral comfortabel zijn. Hij kan geen pijn doen en over zijn voeten wrijven. Onze kleine zal er enkele uren in moeten blijven! Schoenen moeten passen bij de stijl en passen bij het soort kleding. Laten we voor de albe een bescheiden paar kiezen in de schaduw van de mantel. Als we het kind een jurk of een pak aandoen, kunnen we kiezen voor meer decoratieve schoenen. Wat is nog meer het overwegen waard? Natuurlijk, de voorkeuren van ons kind. Als de schoenen niet naar wens zijn, is de kans groot dat het klaarmaken om naar de kerk te gaan tijdens de Heilige Communie zal eindigen in huilen.

We kiezen meisjesschoenen voor de Eerste Communie

De winkels bieden een grote selectie eerste communieschoenen voor meisjes. Traditionele sneeuwwitte pantoffels zijn het populairst. Micropumps kunnen effen zijn of versierd met strikken, zirkonia's en strepen. Wat is het meest het onderwerp van de zuchten van meisjes? Hakken! Onthoud dat schoenen laag kunnen zijn, maar zelfs een hak van 1 centimeter zal een bron van trots zijn voor ons kind. Traditionele meisjesschoenen hebben een plateau en gespsluiting. De kleine elegante dame zal het zeker leuk vinden. Witte ballerina's zijn ook in de mode - dit soort schoeisel wordt aanbevolen voor het draagcomfort. Bovendien kan het later worden gebruikt voor zomerjurken. Eerste Communie schoenen kopen kan een hele ervaring zijn voor een meisje! Voor veel jonge dames is dit het eerste volwassen koppel. Daarom besluiten ouders meestal om een ​​elegant model te kiezen dat de dochter leuk vond. Vergeet niet om de zoektocht naar deze enige schoenen rustig te benaderen. Een mooie oplossing kan zijn om een ​​bestelling te plaatsen in de KeeShoes webshop. Thuis is er voldoende tijd om het geselecteerde paar te passen en te kijken of het bij de jurk past. Vergeet niet om de witte outfit te matchen met schoenen in dezelfde tint. Door de combinatie van sneeuwwitte stof met ecrukleurige pumps zien de tenen er vies of gewoon oud uit.

Welke schoenen zijn het beste voor de jongen?

Elegante communieschoenen voor jongens

Schoenen kiezen voor een jongen is iets minder ingewikkeld dan voor een meisje. Een kleine heer kan voor deze viering een traditioneel formeel paar dragen. Gestrikte zwarte schoenen passen goed bij een donker pak. We kunnen een mat paar kiezen dat lijkt op schoenen voor volwassenen, of glanzende schoenen van lakleer. Laten we, voordat we een beslissing nemen, onze zoon om zijn mening vragen, zodat hij zich tijdens de hele ceremonie op zijn gemak voelt. We kunnen het oorspronkelijke karakter van de hele outfit wat losser maken door een kleurrijke vlinderdas en veters te kiezen die bij het pak passen. Laten we, voordat we beslissen om te kopen, ook nadenken over het soort materiaal waarvan de schoenen zullen worden gemaakt. Zijn we op zoek naar een paar natuurlijk of synthetisch leer? Bedenk dat de voet van de 10-jarige nog steeds erg snel groeit en dat de schoenen die na een paar maanden voor de Eerste Communie worden gekocht misschien al te klein zijn.

Er zijn veel stijlen van schoenen voor de eerste communie voor jongens en meisjes. Laten we degene kiezen die comfortabel zijn, passen bij de outfit en die ons kind het leukst vindt.