De meest modieuze damesschoenen voor herfst 2019

De herfstkalender begon onlangs en de eerste gele bladeren verschenen aan de bomen, wat de laatste bel betekent om nieuw schoeisel te kopen.

Jaarlijkse hit - hoge laarzen

Een jaar geleden, verscheen ik op een blog post over de Kozakken, die u kunt lezen hier . Kniehoge laarzen zijn nog steeds de meest modieuze, maar dit jaar bleken dierenmotieven een populair patroon te zijn. Als je iets minder elegant wilt, dan ben je misschien geïnteresseerd in hooggebonden laarzen geïnspireerd op militair schoeisel. Originele varianten in de kleuren blauw of bordeauxrood concurreren met het klassieke herfstkleurenpalet.

Dames cowboylaarzen

Laten we cowboylaarzen niet vergeten, een hit in alle mogelijke vormen. Je kunt kiezen tussen hoge of lage cowboylaarzen. De kleuren zijn ingetogen beige en bruin, maar je zult zeker verrast zijn door de niet-traditionele metalen versies. Voor de dapperen bevelen we imitatie slangenhuid of python aan, eindelijk zijn ze teruggekeerd naar de gratie van de modewereld. Je kunt ze gemakkelijk combineren met alledaagse outfits zoals jeans, maar ze passen ook goed bij rokken. Het is de moeite waard eraan te denken dat cowboylaarzen met halfhoge kuiten en een lossere jurk een interessant stylingidee kunnen zijn.

Moderne sneakers

Als je iets meer urban wilt, dan is de perfecte optie voor jou moderne sneakers , die vaak ' lelijk ' worden genoemd .   schoenen 'of' papa   sneakers . " Jongeren en beroemdheden werden verliefd op de hit van de jaren negentig . De unieke combinatie van sneakers, trappers en basketbalschoenen zal je verrassen met hun vindingrijkheid. Ze onderscheiden zich door hoge zolen, waardoor ze een futuristische uitstraling hebben. Je zult verliefd worden op het comfort van deze schoenen, en bovendien zijn ze nog steeds een hit in het voorjaar, ze zijn perfect voor een intense stedelijke levensstijl.


Klassieke laarzen

Veel vrouwen associëren laarzen met saaie, veilige stijlen gedragen door oude dames. Gebonden laarzen in de kleuren bruin zijn nog steeds een veilige klassieker . Dit jaar brengen ze echter een beetje extravagantie in je garderobe. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan allerlei patronen, zoals luipaard- en slangenhuid en een meer ingetogen rooster, evenals pepitka. Bovendien zullen met bont gevoerde laarzen je benen op koude ochtenden verwarmen. Het aantal opties is echt onbeperkt en iedereen vindt iets voor zijn portemonnee.

Met zo'n aantal voorstellen moet u iets voor uzelf vinden, ongeacht uw stijl en budget.