Timberland is een bekend en gerespecteerd merk dat schoenen voor verschillende doeleinden produceert. Deze keer in het gepresenteerde aanbod vindt u trekkingschoenen voor dames, bij uitstek geschikt om verder te wandelen in verschillende omstandigheden.

Hoogwaardige trekkingschoenen

Timberland biedt hoogwaardige trekkingschoenen van natuurlijk leder. Het gebruik van OrthoLite of Waterproof-technologie garandeert een probleemloos en comfortabel gebruik van schoenen. De schoenen hebben een zachte binnenzool en een rubberen antislipzool. De modellen reiken tot boven de enkel, waardoor de voet in een stabiele positie blijft, zelfs voor vele kilometers bedekt.

Gediversifieerd ontwerp

Schoeisel onderscheidt zich door een divers ontwerp. Vrouwelijke modellen worden aangeboden in interessante kleuren die helemaal niet saai hoeven te zijn! Het aangeboden aanbod omvat zowel klassieke tinten grijs en bruin, maar ook oranje, kastanjebruin of blauw. Dankzij dit, schoenen werken goed voor elke gelegenheid en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan uw eigen stijl.