Actieve vrouwen die graag willen opvallen, moeten absoluut gele sportschoenen dragen! Hoeveel stemmingen en stileringen - net zoveel tinten geel en combinaties van kleuren!

Goud voor de onbeschaamde

Vrouwen die graag willen schitteren, houden ook van glanzende accessoires zoals gouden schoenen. Sneakers op een witte zool met gouden accenten of allemaal in goud, dit is een goede aanvulling op ogenschijnlijk saaie, alledaagse styling. Als je graag in originele schoenen aan het sporten bent, is de gouden kleur in trainingsschoenen ook een goede optie voor jou.

Kanarie gele en gewaagde elementen

Canarische kleur in sportschoenen geeft je de mogelijkheid om karakter toe te voegen aan een casual jeans en een T-shirt. Dit is een geweldige propositie voor een hete zomer wanneer de zon ondergaat om krachtiger kleuren te combineren!

De elementen goud en geel in sportschoenen passen perfect bij de rest van de stilering - sportief of casual. Ze laten je opvallen tussen de menigte, voegen energie toe. Het is niet alleen een kleur voor tieners, dankzij hem haal je ook je jaren weg!