Is er een kleur die meer geassocieerd is met vakantie dan geel? De flip-flops die je in deze categorie kunt vinden, zijn zo'n kleur. Hun schaduwen doen denken aan de zomerzon, heet zand en hoge temperaturen. Heldere en gewaagde kleuren zullen zeker niet toestaan dat een vrouw, ongemerkt, in de verleiding komt om deze schoenen aan je voeten te leggen.

Gele vrouwen-flip-flops

Flip-flops in gele tinten zijn erg vrolijke en stoere schoenen. Dus ze zijn perfect voor de zomer wanneer u kunt uitgeven aan de selectie kleuren voor uw stilering. Gele flip-flops kunnen het dominante element worden, als ze worden gecombineerd met een klassieke zwarte garderobe, kunnen ze ook unieke kleursamenstellingen creëren in combinatie met even sterke kleuren.

Flip-flops - reliëf voor de voeten

De zomer is een periode waarin u extra moet letten op de conditie van uw voeten. Hoge temperaturen zijn niet bevorderlijk voor het dragen van zware, bedekkende schoenen. Waarom is het de moeite waard om in een vakantiekoffer een flip-flop in de vrolijke kleur van de zon te zetten?