Elegante en vrouwelijke sandalen Nio Ni is een voorstel voor zelfverzekerde vrouwen die zich graag onderscheiden van de rest. Ze worden gekenmerkt door modern design, maar ook gebruikscomfort.

Sandalen op een platte zool

Nio Ni-schoenen zijn zeer comfortabel. Een zachte, platte zool maakt lange wandelingen mogelijk, zelfs op zeer warme dagen. Contrastig ontwerp en kristalapplicaties voegen elegantie toe aan uw schoenen. Om het beste op de voet te blijven, zijn ze bevestigd met een gesp aan de zijkant. De zolen zijn gemaakt van sterk, flexibel materiaal, waardoor het gevoel van oneffenheid van het terrein tot een minimum wordt beperkt. Lichtgewicht, maar betrouwbare constructie is ontworpen om maximaal comfort te bieden.

seizoen

Nio Ni sandalen zullen zowel in de warme lente als tijdens de hete zomer werken, omdat ze zijn gemaakt van delicaat ecologisch leer, ze zijn aangenaam voor de voet en wrijven niet af. Door het mooie en verfijnde ontwerp zijn ze perfect voor elke dag, maar ook als aanvulling op de avondstijl. Ze zijn een geweldige combinatie van gemak en elegantie.