Goed nieuws voor liefhebbers van de nieuwste trends: mode voor wit schoeisel is terug! Ongetwijfeld zijn schoenen in het wit schoenen die je niet laten doodgaan in de menigte en er netjes uitzien op het been. Wat wil je meer? Laat de witte kleur weer op uw voeten blijven!

Biel - de kleur van het seizoen

Wit schoeisel is tot voor kort geassocieerd met kitsch. Gelukkig verschijnt het steeds vaker op de catwalks en op de websites van modebladen gedurende verschillende seizoenen. Het is de moeite waard om ten minste één paar witte pumps te maken om te zien hoeveel kracht deze schoenen hebben.

Voor elke gelegenheid

Witte schoenen zijn, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, niet alleen geschikt voor de bruiloft: hoewel de modellen die in deze categorie te vinden zijn, ongetwijfeld de pracht van veel bruidsjurken zullen benadrukken.

Witte pumps harmoniëren perfect met de avondjurk, vooral als ze zijn verrijkt met een interessant detail: reliëfpatroon, studs of pailletten. Je kunt ze ook in de dagelijkse styling brengen. Extreem gescheurde set zal worden gemaakt met klassieke jeans en een wit T-shirt.