Het Poolse bedrijf Edeo met een lange traditie, wordt voor elk seizoen gemeten met de presentatie van uitstekende schoenencollecties. Damespumps, die we in een breed scala vinden, worden gekenmerkt door een unieke look en vooral het comfort dat vrouwen zullen ervaren als ze voor het eerst op de been zijn.

 

"Elegante diversiteit in een mooie editie"

 

Edeo pompen worden gekenmerkt door het unieke van vakmanschap, dat tot in elk detail zichtbaar is.

 

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie van verschillende sneden is hoogwaardig natuurlijk leer. We kunnen kiezen in de vorm van suède of volledig geverfd of met een natuurlijke textuur. Hierdoor heeft elk paar pompen iets unieks waardoor het hele silhouet wint.

 

In het brede bereik vindt u shuttles op:

- post

- een speld,

- wiggen.

 

Door hun verschillende hoogten kun je je hiel aanpassen aan individuele voorkeuren.

 

Zachte binnenzolen die de binnenkant van de schoen niet onderdrukken - deze functies zullen het draagcomfort in elke situatie beïnvloeden.

 

"Ongebruikelijke afwerking en aandacht voor detail"

 

Uit een breed scala aan modellen kunnen we dergelijke pompen vinden die blootgestelde hakken en tenen hebben of ingebouwd zijn en een riem hebben om vast te maken.

 

Fascals met interessante afbeeldingen op de bovenkant of hielen zijn uniek. Zulke elementen zullen opvallen en het mogelijk maken om zeer originele stileringen te creëren.

 

We vinden ook iconische en eenvoudige zwarte pumps, passend bij alles en patronen met contrasterende kleuren of met decoratieve elementen zoals: strik, knoop, gesp.

 

"Multifunctionaliteit en gemak in één"

 

Edeo-pompen die zijn afgestemd op uw eigen verwachtingen, stellen u in staat om honderd procent zeker te zijn. Buitengewoon uitziende benen na hun basis zullen het hele silhouet er vrouwelijker uit laten zien. Het kiezen van de juiste outfit voor het type schoenen zal gemakkelijker zijn.

 

Wat de shuttles uitstekend maakt, is gewoon gemak. Zelfs lange uren lopen op de hiel zullen comfortabel zijn en de benen zullen in elke situatie rusten.