Big Star is een bekend en gerespecteerd schoenenmerk voor alle gelegenheden. Het gepresenteerde aanbod omvat damesslippers - schoenen die worden gebruikt als aanvulling op de zomerstijl, maar ook op het strand of aan het zwembad. Dit zijn schoenen die ideaal zijn voor warme vakantiedagen.

Stevige en duurzame flip-flops

Gepresenteerde Big Star-flappen onderscheiden zich door hoogwaardige en interessante ontwerpen. Schoenen zijn gemaakt van solide materialen, dus ze zijn bestand tegen veranderende omstandigheden, en in het bijzonder tegen water. Schoeisel onderscheidt zich ook door een stevige bevestiging van de riemen. Platte schoenzolen zijn gemaakt van zacht schuim, dat dempende eigenschappen heeft en tegelijkertijd de voet niet laat glijden.

Slippers voor elke dag

Gepresenteerde damesslippers zijn verkrijgbaar in Japanse versie en in de klassieke versie. Ze hebben een gevarieerd ontwerp en kleuren, maar ze zijn duidelijk geassocieerd met vakantierust. Het robuuste ontwerp van schoenen zorgt voor comfortabel dragen van schoeisel, zelfs op een kiezelstrand.