Koele kleur van elegant schoeisel - de perfecte truc om uw styliseringslichtheid en tegelijkertijd ernst toe te voegen. Delicaat blauw op de delicate hak van moccasins kan wonderen verrichten!

Lichte mocassins

Mocassins zijn perfecte schoenen voor de zomer en de lente. Ze zijn perfect voor het dragen op warme dagen. De perfecte metgezel voor blauwe mocassins zullen zomerjurken, witte overhemden, lange vesten en licht passende broeken zijn.

Interessante stijlen

Probeer je droommodemoccasins te vinden voor de komende zomer - je zult ze zeker waarderen vanaf het eerste aantrekken van je voet! Schoenen op een delicate hak gemaakt van fijn blauw suède zorgen ervoor dat de zomercreatie heerlijk "afkoelt" en zijn perfect voor zomerdagen.

Iets meer casual loafers op een lichtgewicht witte zool met een getextureerde onderkant zijn een goede keuze voor dagelijkse, meer sportieve en nonchalante styling. Kies ook een van de interessante decoraties van deze schoenen. De meest populaire zijn alle gespen, kwasten, borduurwerken, linten en kralen die de voorkant zachtjes versieren.