Schoenen van het Caprice-bord, rechtstreeks afkomstig uit de fabriek van deze Duitse fabrikant, zijn een uitstekende keuze voor vrouwen die van comfort en elegantie houden. Diverse snitten, geweldige uitstraling en kwaliteit zijn de kenmerken van schoenen die zijn ondertekend met dit merk.


Verschillende behoeften, één merk


Ons aanbod omvat modellen met verschillende kenmerken, voorbereid voor verschillende behoeften van gebruikers. De liefhebbers van elegantie in de klassieke editie, maar ook vrouwen die minder formele en lichtere stileringen kiezen, kunnen met succes een paar voor zichzelf vinden. Succesvol winkelen kan hier ook worden gedaan door dames die naar de officiële gelegenheid gaan, op zoek zijn naar schoenen naar het kantoor, in overeenstemming met de goedgekeurde dresscode, of van plan zijn om naar een minder formele ontmoeting met vrienden te gaan.


Chique en elegantie zijn in de details


Klassieke elegantie wordt verzekerd door het gebruik van zwarte kleuren, verrijkt met interessante uitziende accessoires, in de vorm van gespen, riemen, decoratief metaalwerk, decoratieve banden met karakteristieke noppen of kleine leren restauraties.


Het is de moeite waard om aandacht te schenken aan het materiaal waaruit ze zijn gemaakt. Meestal is het een natuurlijke huid - glad of suède, aangevuld met textiel van hoge kwaliteit.


Schoenen voor dagelijks, minder veeleisend gebruik worden gekenmerkt door een eenvoudiger, doordachte snit, met kleinere gespen en subtiele ornamenten die direct op de huid worden gemaakt. Als gevolg hiervan is het kleurenpalet breder en bestaat het uit interessante tinten.


Een ander kenmerk dat individuele schoenen onderscheidt van Caprice is de manier waarop ze worden geplaatst. Het assortiment producten dat verkrijgbaar is in onze winkel omvat schoenen die op traditionele wijze geregen zijn, met een rits vervangende veters, evenals in een slip-in vorm, met een flexibel inzetstuk dat zorgt voor een goede hechting van de schoen aan de voet.


Denken aan hoogte amateurs


Met het oog op hooggehakte amateurs, omvat het aanbod hoge hakken tot een hoogte van meer dan 8 cm. Er zijn ook schoenen met een lage hak, tot een minimale maat van niet meer dan 1 cm.


We nodigen u uit om een gedetailleerde blik te werpen op de afzonderlijke producten uit ons aanbod.