Gregors heeft een collectie enkellaarzen voor dames gemaakt die maximaal draagcomfort bieden tijdens het dragen. Hun constructie en materialen zijn praktisch ontworpen, waardoor ze zich aan de voeten aanpassen en er stabiel aan blijven kleven. En het allerbelangrijkste: het is een merkwaardige musthave voor de garderobe van een vrouw.


"De hoogste kwaliteit en diversiteit in de collectie"


Gregors-laarzen zijn gemaakt van echt leer, dat van de hoogste kwaliteit is. Het bovenleer bereikt de enkel, wat betekent dat het de kuit niet dikker maakt en de hele benen mooi weergeeft.


Het aanbod omvat laarzen die van binnen zijn geïsoleerd met een zacht materiaal voor de winter en modellen zonder isolatie, die goed werken in het vroege voorjaar en de herfst.


In Gregors-laarzen kunnen we de volgende mode vinden:

- geregen;

- met ritsen aan de binnenkant of aan beide kanten;

- met elastische banden in plaats van ritsen.


Met verschillende hoogtes kun je schoenen naar eigen smaak kiezen. Lage en hoge wiggen en ook hakken in de vorm van een paal zijn beschikbaar.


De klassieke kleur is zwart, die het hele assortiment domineert. Het is de meest populaire kleur die de aanbidding van veel vrouwen heeft gevonden en die vrijwel overal past. De combinatie van glad leer en suède ziet er op zijn beurt indrukwekkend en origineel uit.


De decoratieve elementen die de aandacht trekken in Gregors-laarzen zijn:

- decoratieve gespen;

- inzetstukken met de zool van een andere kleur, bijvoorbeeld rood;

- zichtbare stiksels aan de zool;

- bovendeel opgerold;

- esthetische plooien.


De aandacht wordt getrokken door de zolen, welke constructie bijdraagt aan het stabiel houden van de benen, wat uitermate belangrijk is bij het lopen in de winter op gladde trottoirs.


"De schoonheid van benen in elk opzicht"


Laarzen zijn geweldig met korte rokjes, korte broeken en een lange broek. Het kiezen van dit soort schoenen is een investering in multitasking, wat tot uiting komt in het feit dat we ze bij verschillende gelegenheden kunnen dragen en er altijd fantastisch uit zullen zien. Hun uiterlijk heeft zich permanent verdiept in modetrends, zodat we altijd op tijd zijn.