Shoes by BEFADO SA is een Poolse fabrikant van schoenen voor kinderen en volwassenen, die al meer dan 30 jaar erkenning krijgt bij klanten in binnen- en buitenland. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit, aandacht voor detail en esthetische ontwerpen, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en kleuren.

De productievestiging van BEFADO bevindt zich in Zielonka bij Warschau, waar meer dan 400 mensen werken. Het productieproces van schoenen is veelomvattend en begint met een goede selectie van grondstoffen en eindigt met het zorgvuldig verpakken van verkoopklare goederen. Het aanbod van het bedrijf omvat zowel schoenen voor kinderen als voor volwassenen, wat betekent dat iedereen het juiste model voor zichzelf zal vinden.

In de schoenen van BEFADO SA worden ademende en huidvriendelijke materialen gebruikt, wat zorgt voor draagcomfort. Ook zijn deze schoenen makkelijk te onderhouden, waardoor ze lang meegaan. Het bedrijf introduceert regelmatig nieuwe collecties schoenen, altijd aangepast aan trends en verwachtingen van de consument.

BEFADO SA is ook een bedrijf dat zich bekommert om zijn sociale verantwoordelijkheid. De fabrikant is betrokken bij verschillende liefdadigheids- en sociale campagnes, ondersteunt lokale atleten en organiseert tal van wedstrijden voor kinderen.

Kortom, de schoenen van BEFADO SA staan ​​garant voor hoge kwaliteit, esthetiek en gebruiksgemak. Dankzij hun kenmerken hebben ze het vertrouwen gewonnen van klanten over de hele wereld en het bedrijf ontwikkelt haar aanbod systematisch om aan de behoeften van haar klanten te voldoen.