Befado nichodki 002P045 beige

14,63 EUR

Befado babyschoentjes 002P045 beige is een uitstekende keuze voor iedere ouder die op zoek is naar niet alleen schattige, maar ook functionele eerste schoentjes voor hun kleintje. Deze loopstoeltjes zijn ontworpen voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen lopen, maar wel voldoende voetbescherming nodig hebben in verschillende situaties, zoals het lopen in een kinderwagen of de eerste pogingen tot kruipen.

Dit product bestaat uit een zachte, flexibele sok die zachtjes de voet van het kind omhelst en comfort en warmte biedt op koudere dagen. De bij de rollators geïntegreerde antislipzool is gemaakt van milieuvriendelijk TPE-materiaal, dat niet alleen grip biedt, maar ook gemakkelijk te recyclen is. Dit materiaal is bovendien licht, wat cruciaal is omdat het de babyvoetjes niet belast en de schoentjes niet oncomfortabel maakt.

Het ontwerp van de Befado loopstoeltjes is subtiel en universeel, waardoor ze geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. De neutrale, beige kleur en het ontbreken van een specifieke sprookjesheld maken dit product tot een tijdloos accessoire dat bij elke outfit past. Bijkomend voordeel zijn de grappige dierenmotieven die de sok versieren, waardoor de peuter deze babyschoentjes graag draagt ​​en ouders blij zullen zijn met de vrolijke patronen.

Befado kinderwagens zijn verkrijgbaar in een originele merkverpakking, waardoor ze een ideaal cadeau-idee zijn voor aanstaande ouders of voor een babyshower. Het materiaal waaruit de schoenen zijn gemaakt, is delicaat en tegelijkertijd duurzaam, waardoor langdurig gebruik gegarandeerd is.

Belangrijk is dat het ontwerp van de loopstoeltjes zo is ontworpen dat ze niet op de voet van het kind drukken en deze tegelijkertijd goed vasthouden, zodat de baby zijn beentjes vrij kan bewegen zonder het risico te lopen de schoentjes te verliezen.

Dit product, uit de categorie Kinderpantoffels, is een voorbeeld van functionaliteit gecombineerd met zorg voor de veiligheid en gezonde ontwikkeling van het kind, die het merk Befado in zijn normen heeft. In dergelijke kinderwagens is elk wandelavontuur comfortabel en veilig voor je kleintje.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: beige
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: jongens meisjes
  • Type sluiting: Een andere
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Producentcode: BM171988

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|