Befado nichodki 002P042 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

De jongste leden van onze gezinnen zijn uiterst belangrijk voor ons en daarom besteden wij veel zorg aan het selecteren van alleen producten van de hoogste kwaliteit voor hen. Befado, een merk met een lange traditie, biedt ouders model 002P042 kinderwagens in de kleur grijs, die een ideale oplossing zijn voor baby's die nog steeds verlegen zijn om de wereld op eigen voeten te ontdekken.

Het product dat wordt verdeeld in de categorie "Kinderpantoffels" is ontworpen voor de kleinste kinderen die nog niet aan hun avontuur met wandelen zijn begonnen. Befado loopstoeltjes beschermen uw voeten perfect tijdens wandelingen en zorgen voor comfort en veiligheid. Het zachte textielmateriaal is niet alleen licht, maar ook uiterst vriendelijk voor de gevoelige babyhuid. De elastische sok, waarvan ze grotendeels zijn gemaakt, zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de voet, terwijl de antislip TPE-zool de veiligheid van de baby garandeert door te voorkomen dat hij uitglijdt op gladde oppervlakken.

Bekend en gewaardeerd door ecologisch bewuste klanten, hebben de wandelschoenen van Befado ook het voordeel dat ze milieuvriendelijk zijn, wat het gevolg is van het gebruik van gemakkelijk recyclebaar materiaal in de zool. Dit laat zien dat de fabrikant niet alleen om de gezondheid en het welzijn van kinderen geeft, maar ook om onze planeet.

De ontwerpers van Befado zorgden ook voor het esthetische aspect van het product en voegden charmante dierenmotieven toe aan de sokken, die zeker de aandacht van de baby zullen trekken en zijn fantasie zullen stimuleren. Het geheel ziet er eenvoudig en elegant uit, wat de loopstoeltjes geschikt maakt voor zowel jongens als meisjes.

De klant ontvangt het product in een originele, esthetische verpakking met alle nodige informatie over het product, waardoor het een leuk idee is voor een praktisch cadeau. Dankzij hun lage gewicht, zelfs met een individuele verpakking van slechts 0,25 kg, zijn de loopstoeltjes bovendien gemakkelijk te vervoeren.

Door te kiezen voor de loopstoeltjes van Befado kunnen ouders er zeker van zijn dat ze een product kiezen dat de veiligheid en het comfort van hun kind garandeert, en tegelijkertijd in lijn blijft met de ecologische waarden.

  • Karakter: gebrek
  • Kleur: Grijs
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: jongens meisjes
  • Type sluiting: Een andere
  • Producentcode: BM171995

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|