Befado kinderschoenen pu 065P143 beige roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado – kinderschoenen pu 065P143 beige roze: comfort en stijl voor kleine voetjes

Zomerdagen vereisen dat kinderschoenen niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook aangepast zijn aan hoge temperaturen en intensief buitenspelen. Befado sandalen in beige met roze accenten zijn de perfecte oplossing voor actieve meisjes die stevige en gezonde ondersteuning nodig hebben voor hun kleine maar voortdurend groeiende voetjes.

De Befado-sandalen zijn gemaakt met de gevoelige kinderhuid in het achterhoofd en worden gekenmerkt door een bovenwerk van luchtig katoen en schoenstof, dat op warmere dagen voor de nodige luchtcirculatie zorgt. Het open ontwerp geeft kinderen niet alleen het plezier om hun vingers te laten zien, maar garandeert ook een gezonde ventilatie.

Stabiliteit is een prioriteit voor alle kinderschoenen, dus hebben de ontwerpers van Befado moeite gedaan om de zijkanten en de hiel te versterken, wat zich vertaalt in de juiste positie van de voet. Orthopedisten raden dit schoenenmerk niet voor niets aan; elk model, inclusief de PU 065P143-sandalen, is gecertificeerd met het "Healthy Foot"-keurmerk, dat de hoge kwaliteit en ergonomische eigenschappen bevestigt die de gezonde ontwikkeling van de kindervoet ondersteunen.

Het gebruikscomfort wordt vergroot door het leren inzetstuk, dat er niet alleen mooi uitziet, maar vooral duurzaam is en bestand tegen vervorming. Het biedt comfort tijdens vele uren speelplezier in de speeltuin of tijdens familiewandelingen.

Ouders zullen blij zijn met het type sluiting dat wordt gebruikt in Befado-sandalen: klittenband, dat betrouwbaar is en het kind in staat stelt de schoenen snel en gemakkelijk aan en uit te trekken.

De kleuren van de sandalen – rustig beige met meisjesachtige roze accenten – zijn een schot in de roos voor kleine modeliefhebbers die er stijlvol uit willen zien, zowel op de speelplaats als tijdens een formeel familiediner.

Befado, een betrouwbare fabrikant van kinderschoenen met een jarenlange traditie, vergeet het aantrekkelijke design en de unieke details niet, waardoor elke kleine drager van pu 065P143 sandalen zich speciaal voelt in deze beige en roze schoenen.

Laat de zomeravonturen van uw kleintjes veilig en comfortabel verlopen met Befado-sandalen - kinderschoenen die synoniem staan ​​voor de gezonde ontwikkeling en het modieuze uiterlijk van kleine, energieke voetjes.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Producentcode: BM91497
  • Kleur: beige roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|