Befado kinderschoenen pu 063X004 roze

19,51 EUR

Befado, een gerenommeerde fabrikant van kinderschoenen, presenteert de nieuwste versie van haar collectie: Befado pu 063X004 kinderschoenen in roze tinten. Dit model is speciaal ontworpen voor de voeten van kleine meisjes, die niet alleen behoefte hebben aan alledaags comfort, maar ook aan een product dat de goede ontwikkeling van hun voeten ondersteunt.

Deze pantoffels behoren tot de categorie kinderschoenen, speciaal voor kinderen die zich in elke situatie comfortabel en veilig willen voelen. De kleuren van het product zijn krachtig en meisjesachtig - het dominante roze wordt gecombineerd met zwarte accenten, waardoor een visueel aantrekkelijk product ontstaat dat zeker jonge gebruikers zal aanspreken.

Qua prestaties stelt Befado niet teleur. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige stof, wat zorgt voor ademend vermogen en draagcomfort. Het belangrijkste element van deze pantoffels is echter de stijve hielkap, die nodig is om de zich ontwikkelende voet van het kind goed te ondersteunen. Het lederen inzetstuk verhoogt bovendien de gebruiksstandaard en biedt zachtheid, duurzaamheid en hygiëne.

Dit model is uitgerust met een praktische klittenbandsluiting, waardoor het kind de schoenen gemakkelijk zelfstandig kan aan- en uittrekken en tegelijkertijd een veilige pasvorm aan de voet garandeert. Dit is een bijzonder belangrijk kenmerk voor ouders die hun kinderen onafhankelijkheid willen leren.

Een belangrijk voordeel van Befado-schoenen kan niet worden genegeerd: het bord "Gezonde voet". Dit is een certificaat dat wordt toegekend aan schoenen die de goede ontwikkeling van de voet ondersteunen en de juiste houding en comfort garanderen. Door pantoffels met dit keurmerk te kiezen, kunnen ouders er zeker van zijn dat ze een kwalitatief hoogstaand product kiezen, afgestemd op de behoeften van een zich ontwikkelend kind.

Befado pu 063X004 roze kinderschoenen worden geleverd in originele verpakking, waardoor ze een perfect idee zijn voor een praktisch cadeau. Dankzij hun functionaliteit, esthetiek en ondersteuning voor een gezonde voetontwikkeling zijn deze pantoffels een uitstekende keuze voor ieder meisje dat waarde hecht aan comfort en stijl.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Steunkleur: zwart
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: BM188651

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|