Befado kinderschoenen mm 110P436 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Het product in kwestie is Befado kinderpantoffels, modelnummer 110P436 in de kleur roze. Het maakt deel uit van de unieke Mummy & Me-collectie, gecreëerd in samenwerking tussen twee merken: Inblu en Befado. Deze collectie is ontworpen met moeders en hun dochters in gedachten, waardoor ze bijpassende pantoffels kunnen dragen met motieven zoals kittens, eenhoorns, egels, herten of pinguïns, ontworpen om positieve energie te introduceren in het dagelijks leven van zowel kinderen als hun moeders.

Befado pantoffels zijn ontworpen voor meisjes en kenmerken zich door veel details die zorgen voor comfort en een gezonde ontwikkeling van de kindervoet. Het Speedy-model, ontworpen met de ergonomie van kinderen in gedachten, heeft een enkelgesp die het schoeisel in de juiste positie houdt en zorgt voor een stabiele tred. De bredere teen biedt ruimte voor mobiele vingers, wat belangrijk is voor de goede kinetiek van de kindervoet. De pantoffels hebben ademende zolen die het zweetvoeten helpen verminderen.

De pantoffels zijn gemaakt van stof, wat zorgt voor goede prestaties en flexibiliteit. Een bijkomend voordeel van het schoeisel is de stijve hielkap, die de juiste positionering van de hiel ondersteunt en voorkomt dat deze gaat bewegen.

Befado is een bekende en gerespecteerde fabrikant van kinderschoenen en de pantoffels van dit merk worden vaak gekozen door ouders die een goede ontwikkeling van de voetjes van hun kinderen belangrijk vinden. De roze kleur en aantrekkelijke patronen zullen kleine gebruikers zeker aanspreken, en het type sluiting maakt het voor het kind gemakkelijker om de schoenen zelf aan en uit te trekken.

Het gewicht van het product met individuele verpakking is 0,4 kg, wat erop wijst dat het licht is en geen extra belasting vormt voor de zich ontwikkelende voeten van het kind. Deze pantoffels vallen onder de categorie kinderschoenen en zijn verkrijgbaar in de sectie kinderproducten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|