Befado kinderschoenen blanka roze 115X002

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado, een gerespecteerde fabrikant van kinderschoenen, lanceert een gelimiteerde collectie "Blanka pink 115X002", die de harten verovert van kleine klanten - echte prinsessen. Dit unieke schoeisel, gemaakt met de steun van Monika Jaskólska en haar stichting, is niet alleen bedoeld om het dagelijks leven van jonge dames te verfraaien, maar ook om het nobele idee te dienen om de kinderpsychiatrie te ondersteunen.

Voor elk verkocht paar schoenen doneert Befado 1 PLN om kinderen te helpen, waardoor de schoonheid en het comfort van het product worden gecombineerd met liefdadigheidsactiviteiten. Bij het ontwerpen van deze collectie heeft het merk zich niet alleen gericht op esthetiek, maar ook op de gezondheidsaspecten van het gebruik van schoenen door kinderen. Om deze reden wordt het Befado-schoeisel "Blanka pink" aanbevolen door specialisten en is het voorzien van het prestigieuze Healthy Foot Mark.

Het schoeisel onderscheidt zich door een mooie voering versierd met afbeeldingen van prinsessen, die jonge liefhebbers van de sprookjeswereld zeker zullen aanspreken. Dit wordt aangevuld door de door Befado ontwikkelde Soft B-System-technologie, die comfort en veiligheid bij het dagelijks dragen garandeert. Bovendien garandeert de verhoogde hielkap voldoende ondersteuning voor de zich ontwikkelende voet en helpt deze de juiste houding te behouden.

Gemakkelijk aan- en uittrekken van schoenen is een ander voordeel van het model "Blanka pink". De sluitingen zijn gemaakt met de onafhankelijkheid van kinderen in gedachten, waardoor ze de schoenen snel en gemakkelijk kunnen bedienen. Daarom kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen het op de kleuterschool of op school wel redden zonder dat ze extra hulp nodig hebben.

De kleur van de schoenen - charmant roze, is een schot in de roos voor liefhebbers van deze kleur. Gemaakt van hoogwaardige stof, zorgt het niet alleen voor voldoende luchtcirculatie, maar is het ook gemakkelijk schoon te houden.

Samenvattend: Befado kinderschoenen "Blanka roze" zijn niet alleen een uitzonderlijk charmant voorstel voor kleine prinsessen, maar ook een product dat, dankzij de gezondheidseigenschappen en de steun voor een nobel initiatief, een belangrijke keuze wordt voor ouders die geven om de het algehele welzijn van hun kind.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: 115X002
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|