Befado kinderschoenen 907P126 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Geef je kind comfort en stijl met de nieuwste collectie kinderschoenen van het gerenommeerde merk Befado. Het sneakermodel 907P126 in een prachtige roze kleur is meer dan gewone schoenen: het is een garantie voor een gezonde ontwikkeling en dagelijks draagplezier. Speciaal ontworpen voor meisjes in de leeftijdscategorie waar voeten het snelst groeien en vormen - van maat 18 tot 26.

Befado-ontwerpers hebben, denkend aan de jongste gebruikers, sneakers gemaakt die niet alleen verblinden door hun imago, maar vooral de juiste houding ondersteunen. Elke stap in deze schoenen is een stap richting gezondheid, allemaal dankzij de prestigieuze Healthy Foot Mark, die de hoogste kwaliteit en veiligheid voor de zich ontwikkelende voet bevestigt.

Het middelpunt van deze fantastische sneakers is het schattige kattenmotief dat de punten van de schoenen siert, de aandacht trekt en een glimlach op het gezicht van kleine dierenliefhebbers tovert. Deze toevoeging is geïnspireerd door de liefde voor avontuur en plezier - iets dat zeker ieder kind nauw aan het hart ligt.

Befado zorgde ook voor de details die er toe doen. De stijve hielkap biedt betrouwbare ondersteuning voor de voeten en zorgt voor een goede stabilisatie, wat uiterst belangrijk is tijdens actief spelen of de eerste pogingen tot lopen. Klittenband is op zijn beurt niet alleen een snelle en gemakkelijke oplossing, maar stelt het kind ook in staat schoenen zelfstandig aan te kleden en aan te passen, wat een belangrijke stap is in de ontwikkeling van onafhankelijkheid en motorische coördinatie.

De sneakers zijn gemaakt van luchtige, natuurlijke katoenen materialen en zijn perfect voor warme dagen. Ze zorgen voor een goede luchtcirculatie en voorkomen overmatig zweten van de voeten. De lichtheid van het schoeisel heeft invloed op het gebruikscomfort en daarmee op het comfort van de baby, wat voor elke ouder een prioriteit is.

Met Befado kinderschoenen 907P126 roze kiest u niet alleen voor charmante en praktische sneakers voor uw dochter, maar investeert u ook in een goede bescherming en ontwikkeling van haar voeten. Maxi-sneakers zullen elke kleine prinses aanspreken en haar talloze uren vreugdevolle ontdekkingen van de wereld bezorgen.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|