Befado kinderschoenen 660X024 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, presenteert de nieuwste pantoffels voor kinderen, model 660X024 in blauwtinten. Schoenen die vooral voor jongens bedoeld zijn, kenmerken zich door een modern design, dat naast het aantrekkelijke design grote nadruk legt op het comfort en de gezondheid van zich ontwikkelende voeten.

De Befado-sloffen zijn ontworpen voor actieve kinderen en hebben een stijve hak, wat uiterst belangrijk is voor een goede ontwikkeling en stabilisatie van de kindervoet. Het ondersteunt de juiste positionering van de hiel, voorkomt dat deze kantelt en biedt optimale omstandigheden voor lopen en rennen. Belangrijk is dat het schoeisel het prestigieuze ‘Healthy Foot’-keurmerk heeft gekregen, wat een garantie is dat het is gemaakt met de grootste aandacht voor detail en ergonomie van gebruik.

De blauwe kleuren van de pantoffels zijn een blikvanger en zullen veel jongens zeker aanspreken, waardoor alledaagse spelletjes nog kleurrijker worden. De schoenen zijn gemaakt van hoogwaardige stof en zorgen voor voldoende luchtcirculatie, wat cruciaal is bij intensief gebruikte kinderschoenen.

De schoenen zijn voorzien van praktische klittenbandsluitingen, waardoor kinderen de schoenen snel en gemakkelijk zelf kunnen aan- en uittrekken en tegelijkertijd een veilige aanpassing aan de breedte van de voet garanderen. Hierdoor hebben kinderen geen hulp van volwassenen nodig, wat hun onafhankelijkheid en zelfvertrouwen zal vergroten.

Befado-slippers zijn perfect voor zowel thuis als op kleuterscholen en scholen en bieden optimale bescherming en veiligheid tijdens dagelijkse activiteiten. Het product wordt geleverd in de originele verpakking en het gewicht inclusief de individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, wat de lichtheid van de schoenen bewijst en tijdens het gebruik geen extra belasting voor het kind vormt.

Door voor kinderschoenen van Befado te kiezen, kunnen ouders er zeker van zijn dat ze investeren in de kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid van de kindervoeten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: blauw
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|