Befado kinderschoenen 516X243 blauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado - blauwe kinderschoenen voor kleine ontdekkingsreizigers

Laat elke stap die uw kind zet een stap richting avontuur zijn! Befado, een gerenommeerde schoenenfabrikant, begrijpt de behoeften van actieve kinderen en hun ouders en presenteert daarom het model 516X243 in een verfrissende blauwtint met extra groene accenten. Speciaal ontworpen sportschoenen voor jongens combineren comfort, veiligheid en esthetiek om aan de verwachtingen van jonge gebruikers te voldoen.

De categorie "Kinderen » Voor kinderen » Sportschoenen" spreekt voor zich. Befado-schoenen zijn perfect voor energieke jongens die niet op hun lauweren rusten op school, op de speelplaats of tijdens gezinsuitstapjes. Waar u ook stevig en duurzaam schoeisel nodig heeft, het model 516X243 is er voor u.

Het product is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor de schoenen licht zijn en de natuurlijke stroom van kinderactiviteiten niet verstoren. Tegelijkertijd is dit materiaal gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat ouders zeker zullen waarderen na een dag vol buitenplezier.

De juiste schoenenkeuze voor kinderen is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van de gezondheid van kleine voetjes. Daarom kunt u met Befado de schoenen eenvoudig aanpassen aan de voet van het kind dankzij functioneel klittenband. Het type sluiting is een belangrijk element dat bepaalt hoe snel en gemakkelijk kinderen schoenen kunnen aantrekken, en waarmee ze de schoenen indien nodig kunnen aanpassen.

Befado-schoenen zijn ontworpen met actieve kinderen in gedachten. Daarom is het 516X243-model laag, wat zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en comfort tijdens het rennen, springen of klimmen. De hoogte van de schoenen is ontworpen om kleine voetjes te ondersteunen zonder ze te beperken.

De productverpakking is origineel, wat de authenticiteit en veiligheid tijdens transport garandeert. Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,5 kg, waardoor het gemakkelijk te dragen is en ervoor zorgt dat het schoeisel geen extra belasting vormt tijdens uitstapjes buiten de stad of op vakantie.

In de kinderwereld, waar alles een avontuur is, zullen Befado 516X243 schoenen in blauw met groene accenten een onderscheidend element zijn in de outfit van elke kleine ontdekkingsreiziger. Oogvriendelijke kleuren die passen in het dynamische leven van het kind bieden evenveel plezier als functionaliteit.

Door te kiezen voor kinderschoenen van Befado kies je voor een combinatie van hoogwaardige materialen, doordacht design en comfort die in iedere situatie zal werken. Blauwe sportschoenen 516X243 zijn een keuze die uw kind helpt veilig vervolgstappen te zetten, zowel tijdens zorgeloos spelen als tijdens dagelijkse activiteiten.

  • Karakter: gebrek
  • Materiaal: Plastic
  • Opwarming: Nee
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.5
  • Hoogte: laag
  • Kleur: blauw
  • Steunkleur: groente

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|