Befado kinderschoenen 342P035 blauw zilver

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 342P035 kinderschoenen zijn comfortabele en functionele pantoffels ontworpen voor actieve kinderen die veel tijd doorbrengen met spelen op de kleuterschool. Hun blauwe en zilveren kleur trekt de aandacht en past tegelijkertijd bij veel kinderstijlen.

Deze schoenen onderscheiden zich door een verhoogde hak en stabiele zijkanten die ervoor zorgen dat de voet goed in de juiste positie wordt gehouden, wat vooral belangrijk is tijdens de ontwikkeling van kindervoeten. Een bijkomend voordeel van de sandalen is het open voorste deel van de schoen, wat zorgt voor luchtigheid en betere ventilatie, waardoor het comfort van het kind ook op warmere dagen wordt gegarandeerd.

Het bovenwerk van luchtige katoenen stoffen zorgt voor een hoog draagcomfort en hygiëne, waardoor de voeten van het kind droog en gezond blijven. Door het doordachte ontwerp van de slofjes kan de peuter deze zelfstandig aandoen, wat de zelfstandigheid bevordert.

Ook het veiligheidsaspect is niet weggelaten, want de schoenen beschikken over certificaten die de hoge kwaliteit bevestigen en worden aanbevolen door orthopedische specialisten, waardoor ze een goede keuze zijn voor het ontwikkelen van voeten.

Karakteristieke kenmerken zijn ook een stijve hielkap en een leren inzetstuk, wat bijdraagt ​​aan een nog beter draagcomfort en hygiëne. De schoenen worden gesloten met klittenband, wat voor kinderen een beproefde en gemakkelijke oplossing is.

Het product is bedoeld voor meisjes en de geldigheidsduur van de pantoffels samen met de individuele verpakking bedraagt ​​ongeveer 0,2 kg, wat hun lichtheid bewijst - een belangrijk kenmerk voor kinderschoenen. Het materiaal waarvan de schoenen zijn gemaakt is stof, wat flexibiliteit en duurzaamheid garandeert.

Samenvattend: Befado 342P035 kinderschoenen zijn een comfortabele, veilige en esthetisch aantrekkelijke optie voor kindervoeten, ideaal voor dagelijks gebruik in de kleuterklas en tijdens buitenspelen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Kleur: blauw zilver
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.2

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|