Befado kinderschoenen 342P033 roze zilver

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen model 342P033 zijn charmante, functionele kinderpantoffels in roze en zilver, ontworpen met het comfort en de gezonde ontwikkeling van de voeten van de jongste gebruikers in gedachten. Dit product wordt gekenmerkt door een vergroting van het hieloppervlak en stabiele zijkanten, die bedoeld zijn om voldoende ondersteuning te bieden en de voet tijdens het dragen in de juiste positie te houden.

Open tenen in sandalen zijn een oplossing die extra ventilatie biedt, wat vooral belangrijk is op warme dagen of in ruimtes waar het kind veel beweegt, zoals een kleuterschool. Het bovenwerk van de pantoffels is gemaakt van luchtige katoenen stoffen, wat helpt de hygiëne te behouden en zorgt voor draagcomfort.

Befado-schoenen zijn zo ontworpen dat zelfs jongere kinderen ze gemakkelijk zelf kunnen aan- en uittrekken, wat helpt bij het ontwikkelen van hun autonomie. De klittenbandsluiting is eenvoudig en snel, waardoor het gebruik veel gemakkelijker wordt.

Het veiligheidsaspect van kinderschoenen staat centraal. Daarom beschikken Befado-schoenen over de juiste certificaten en worden ze aanbevolen door specialisten op het gebied van orthopedie. Daarnaast onderscheiden deze pantoffels zich door een stijve hielkap en een leren binnenzool die een gezonde voetpositie bevordert.

Het product is bedoeld voor meisjes en heeft een aantrekkelijk ontwerp dat roze en zilver combineert. Het gewicht van het product inclusief de individuele verpakking bedraagt ​​0,3 kg, wat de lichtheid van de schoenen bewijst. De pantoffels vallen in de categorie kinderpantoffels en zijn verkrijgbaar bij de fabrikant Befado - bekend en gewaardeerd om de hoge kwaliteit van kinderschoenen en de gezondheidseigenschappen ervan.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Leren binnenzool Gezonde voet teken
  • Materiaal: Kleding stof
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3
  • Kleur: roze zilver
  • seks: Kleine meisjes

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|