Befado kinderschoenen 290X220 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 290X220 grijs - Comfort en veiligheid voor kleine voetjes

Zorg voor een goede ontwikkeling en comfort van de voeten van uw kind vanaf jonge leeftijd door te kiezen voor Befado 290X220 kinderschoenen in de kleur grijs. Ze zijn perfect als kleutersloffen, maar ook om thuis of in de tuin mee te spelen. Deze universele en visueel aantrekkelijke schoenen zijn ontworpen voor actieve kleuters die elke dag stevig en veilig schoeisel nodig hebben.

Befado-schoenen zijn uitgerust met een ademende zool, waardoor de voet van de kleuter ook tijdens intensief spelen droog en fris blijft. Het ingebouwde Absor-B-systeem in het hielgedeelte garandeert de absorptie van microschokken, wat cruciaal is voor de goede ontwikkeling en gezondheid van kwetsbare kindervoeten.

Het bovenwerk van luchtige katoenen stoffen zorgt voor het hoogste gebruikscomfort. Hierdoor voelen de pantoffels niet alleen aangenaam aan, maar laten ze de huid ook ademen en behouden ze een hygiënische interne toestand. De naden en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om schaafwonden of onaangename druk te voorkomen.

De ontwerpers van Befado weten hoe belangrijk onafhankelijkheid is voor kinderen en daarom zijn de schoentjes zo ontworpen dat de peuter ze gemakkelijk zelf aan en uit kan trekken. Dankzij de elastische elastische banden wordt het aantrekken van schoenen kinderspel en is de hulp van volwassenen niet nodig.

Befado 290X220 schoenen zien er niet alleen stijlvol en functioneel uit, maar zijn bovenal veilig. Een stijve hak stabiliseert de voet en zorgt voor een juiste houding, en het schoeisel beschikt over het prestigieuze certificaat ‘Healthy Foot Sign’ en wordt door orthopedisten aanbevolen voor een goede ontwikkeling van kindervoeten.

Befado is een fabrikant die al jaren gespecialiseerd is in het maken van kinderschoenen en erkenning geniet onder ouders en specialisten. Door te kiezen voor Befado 290X220 grijze kinderpantoffels, kiest u voor een product dat modern design, functionaliteit en zorg voor de gezondheid en ontwikkeling van uw kind combineert.

Categorie: Kinderpantoffels

Producent: Befado

Grijze kleur

Materiaal: katoenen stof

Geslacht: jongens

Bevestigingstype: Elastiekjes

Extra informatie: Stijve hielkap, Healthy Foot Sign

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: Samentrekkende rubbers

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|