Befado kinderschoenen 273Y327 marineblauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Comfort, gezondheid en stijl - deze drie woorden beschrijven perfect de kinderschoenen van Befado, vooral het model 273Y327 in een klassieke marineblauwe kleur. Ontworpen voor actieve kinderen die vele uren op school doorbrengen en schoenen nodig hebben die niet alleen bestand zijn tegen intensief gebruik, maar ook goed voor hun voeten zorgen.

Befado schoenen voorzien van een innovatieve, ademende zool zijn meer dan comfortabel om te dragen. Deze technologie zorgt voor een uitstekende ventilatie van de voet, waardoor een passend microklimaat behouden blijft, zelfs tijdens activiteiten die de hele dag duren. Niet zonder betekenis is het Absor-B-systeem ingebouwd in het hielgedeelte, dat microschokken absorbeert. Hierdoor kunnen kleintjes rennen, springen en genieten zonder hun voeten bloot te stellen aan onnodige lasten.

Bovenwerk gemaakt van luchtige katoenen stoffen is een ander aspect dat Befado-schoenen onderscheidt van de concurrentie. De kindervoeten worden op natuurlijke wijze geventileerd, waardoor oververhitting wordt voorkomen en de draaghygiëne wordt ondersteund. Dit is uiterst belangrijk omdat kinderen vaak de neiging hebben hun voeten oververhit te raken, wat tot verschillende soorten kwalen kan leiden.

Befado richt zich als fabrikant op de veiligheid en gezondheid van kinderen. De schoenen zijn voorzien van het Healthy Foot keurmerk en certificaten die garanderen dat ze zijn aanbevolen door orthopedisten. Een stijve hielkap zorgt voor extra stabilisatie en ondersteuning van de voet, wat enorm belangrijk is in de eerste ontwikkelingsjaren.

Het model 273Y327 is ontworpen voor jongens en is voorzien van eenvoudig aan te passen klittenbandsluitingen, waardoor het voor uw kind gemakkelijker wordt om de schoenen zelf aan en uit te trekken. Het is niet alleen een handige oplossing, maar ook een educatief element dat helpt bij het ontwikkelen van onafhankelijkheid.

Befado kinderpantoffels zijn licht: het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,5 kg, wat betekent dat kinderen bijna niet het gevoel hebben dat ze ze aan hun voeten dragen. Dit is een bijkomend voordeel waardoor kinderen de hele dag vrij kunnen spelen.

Kortom, Befado kinderschoenen 273Y327 zijn een uitstekende keuze voor ouders die hun kinderen zowel comfort als de juiste verzorging voor hun zich ontwikkelende voeten willen bieden. Deze marineblauwe pantoffels ondersteunen een goede ontwikkeling en garanderen de veiligheid en zijn een must-have voor elke kleuter of basisschoolleerling.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Marine
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.5

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|