Befado kinderschoenen 251Y165 grijs veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 251Y165 kinderschoenen zijn de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar comfortabel en gezond schoeisel voor hun kleuter. De waarde van comfort en veiligheid voor de kindervoeten tijdens het spelen is iets dat niet kan worden onderschat - en in deze schoenen vinden uw kleintjes beide.

Befado-schoenen, bekend om de zorg voor de gezondheid van kindervoeten, hebben het keurmerk "Healthy Foot" ontvangen, wat een garantie is voor ergonomisch ontwerp en bruikbaarheid voor groeiende voeten. Het model 251Y165 onderscheidt zich door zijn grijze kleur met veelkleurige elementen die opvallend zijn en passen bij verschillende kinderstijlen.

Het is de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan de constructie van de zool, die licht en flexibel is. Hierdoor passen Befado-schoenen perfect bij de mobiele en dynamische voeten van het kind. Hierdoor kunnen kleintjes vrij springen, rennen en de wereld grenzeloos ontdekken.

Ook veiligheid staat voorop. Daarom zijn de schoenen voorzien van een stijve hielkap die de voet stabiliseert en beschermt tegen blessures. Dit is vooral belangrijk voor kinderen die zich in een intensieve ontwikkelingsfase bevinden en een goede ondersteuning van hun voeten nodig hebben.

Het materiaal van de schoenen is katoen, wat zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en ervoor zorgt dat u uw voeten de hele dag in een droge en gezonde omgeving kunt houden. Hygiëne en draagcomfort staan ​​dan ook op een hoog niveau.

De ontwerpers van Befado dachten ook aan de onafhankelijkheid van hun kleine klanten door een oplossing te ontwerpen in de vorm van klittenbandsluitingen. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk hun schoenen aan- en uittrekken zonder hulp van volwassenen, wat een groot voordeel is, vooral op de kleuterschool.

Befado 251Y165 schoenen bedoeld voor meisjes zijn niet alleen een praktische en gezonde keuze, maar ook een modieuze toevoeging aan de kindergarderobe. Dit zijn schoenen die ouders kunnen kiezen in het volste vertrouwen dat hun kinderen het beste kwaliteitsproduct zullen gebruiken dat hun voeten zal verzorgen tijdens de hele dag activiteiten.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Grijs veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|