Befado kinderschoenen 251Y141 roze geel

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 251Y141 kinderschoenen - kleurrijke en comfortabele pantoffels voor elke kleuterjuf

Wanneer uw kind tijd doorbrengt op de kleuterschool, wilt u er zeker van zijn dat elke minuut niet alleen leuk voor hem of haar is, maar ook veilig. Schoenen zijn een onmisbaar onderdeel van de kindergarderobe, vooral op plekken waar plezier eindeloos is. Daarom zijn Befado 251Y141 kinderschoenen de perfecte keuze voor elke energieke kleuter wiens voeten zowel stevige ondersteuning als comfort nodig hebben.

Gekenmerkt door een opvallende roze en gele kleur, met hints van goud die elegantie aan de schoenen toevoegen, combineren Befado-slippers esthetiek met functionaliteit. De schoenen zijn gemaakt van katoen en laten kleine voetjes de hele dag ademen dankzij hun ademend vermogen, wat cruciaal is voor het handhaven van de hygiëne en het voorkomen van huidproblemen.

Wat Befado kinderschoenen onderscheidt, is de buitengewone lichtheid en flexibiliteit van de zool. Dit is van groot belang omdat bij het rennen, springen of rustig spelen in de leeshoek de schoenen zich aanpassen aan de vorm van de voet van het kind, zonder de natuurlijke bewegingen ervan te beperken. Dit is vooral belangrijk in de periode waarin de voet van de baby zich in de fase van intensieve ontwikkeling bevindt.

Bovendien heeft de fabrikant ervoor gezorgd dat Befado-schoenen zijn uitgerust met een stijve hielkap die de hiel stabiliseert en zorgt voor een goede voetpositionering. Ook mag niet over het hoofd worden gezien dat het schoeisel het ‘Healthy Foot’-keurmerk heeft, wat een garantie is dat de schoenen vriendelijk zijn voor de zich ontwikkelende voet van het kind.

De klittenbandsluiting is zelfs voor de jongste kleuters gemakkelijk te gebruiken, wat hun onafhankelijkheid bij het aan- en uittrekken van schoenen bevordert. Dit maakt Befado 251Y141 niet alleen comfortabele schoenen, maar ook een uitstekend hulpmiddel om zelfstandigheid te leren.

Kortom, de roze en gele Befado kinderpantoffels staan ​​garant voor comfort, stijl en gezondheid voor kleine voetjes. Elk meisje zal blij zijn met de levendige kleuren en zal deze schoenen zeker elke dag met plezier aantrekken, zich bewust van haar kleine modestatement op de kleuterschool.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: BM85820
  • Kleur: roze geel goud
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|