Befado kinderschoenen 242P105 zilver grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 242P105 zilvergrijs - Comfort en veiligheid voor kleine voetjes

Bij het kiezen van schoenen voor onze jongste kinderen, vooral degenen die leren lopen, moeten we niet alleen aandacht besteden aan het ontwerp, maar vooral aan de veiligheid en het comfort. Befado kinderschoenen, model 242P105, in de kleuren zilver en grijs zijn een perfecte keuze voor iedere kleine fashionista die haar eerste stapjes zet.

Het product van de Poolse fabrikant Befado staat bekend om zijn zorg voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten en om het hebben van certificaten die consistent zijn met de aanbevelingen van orthopedisten. Dit geeft ouders gemoedsrust omdat ze weten dat er goed voor hun kinderen wordt gezorgd. Het PAPI-model is een charmante sandaal, gemaakt voor warmere dagen, wanneer de kindervoet bijzonder goede ventilatie en comfort nodig heeft.

Het bovenwerk van hoogwaardige katoenen stoffen garandeert een goede hygiëne en laat de huid ademen, wat nodig is voor een gezonde voetontwikkeling. Bovendien zijn de schoenen uitgerust met het innovatieve Flex-B-systeem, waardoor de schoen op belangrijke plaatsen kan buigen, in overeenstemming met de aanbevelingen van orthopedisten. De juiste zoolflexibiliteit ondersteunt de natuurlijke beweging van de voet tijdens het lopen.

De fabrikant Befado zorgde ook voor de praktische aspecten van het gebruik van schoenen. Een stijve hielkap helpt de enkel te stabiliseren, wat belangrijk is bij het voorkomen van veel onregelmatigheden in de houding. Om het aantrekken te vergemakkelijken en zich aan te passen aan de individuele behoeften van de voet, zijn de sandalen voorzien van praktische sluitingen.

De leeftijdscategorie waarvoor deze sandalen bedoeld zijn, zijn kinderen - in dit geval meisjes, die houden van de klassieke, meisjesachtige kleuren zilver en grijs. De binnenkant van de schoen is 17,3 cm lang, wat zich vertaalt in comfort voor het kind.

Een bijkomend voordeel is het ‘Healthy Foot Sign’-keurmerk, dat de ergonomie- en gezondheidsaspecten van de sandalen bevestigt. Het materiaal waarvan de schoenen zijn gemaakt is stof, wat het draagcomfort en het gemak om schoon te houden bovendien vergroot.

Kortom, de Befado 242P105 kinderpantoffels zijn een combinatie van stijl, comfort en bescherming. Zilvergrijze sandalen zijn zowel charmant als functioneel, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor ouders die de gezonde ontwikkeling van de voeten van hun kinderen belangrijk vinden.

  • Karakter: gebrek
  • De lengte van het binnenste inzetstuk:: 17.3
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Producentcode: 242p105
  • Kleur: zilver Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|