Befado kinderschoenen 116Y296 roze veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 116Y296 kinderschoenen zijn een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en vrolijk design, aangepast aan de actieve voeten van een kleuter. Ze onderscheiden zich door hun roze kleur met veelkleurige elementen die kleine gebruikers zeker zullen aanspreken en charme zullen toevoegen aan elke styling.

Kleuters hebben schoenen nodig die er niet alleen kleurrijk en aantrekkelijk uitzien, maar die hen vooral voldoende ondersteuning bieden tijdens alle voorschoolse activiteiten. Befado, als bekende fabrikant gespecialiseerd in kinderschoenen, begrijpt deze behoeften perfect, zoals blijkt uit het 116Y296-model.

Het bovenwerk van de schoenen is gemaakt van hoogwaardige katoenen stoffen, die het ademend vermogen garanderen en de voeten van het kind de hele dag droog en hygiënisch houden. Dit model maakt gebruik van een stijve hielkap en stabiele zijkanten die de juiste voethouding actief ondersteunen en voorkomen dat deze draait tijdens krachtig spel.

De flexibele, maar slijtvaste zool zorgt voor volledige bewegingsvrijheid en duurzaamheid van het schoeisel op de lange termijn. Voor nog meer gemak heeft de fabrikant elastische banden toegevoegd waarmee kinderen de schoenen gemakkelijk kunnen aan- en uittrekken, wat de onafhankelijkheid bevordert.

De veiligheid van kinderen is cruciaal. Daarom beschikken de pantoffels van Befado over de nodige certificaten en is hun ontwerp geraadpleegd en aanbevolen door orthopedische specialisten, wat ouders het vertrouwen geeft dat ze voor een product kiezen dat de gezonde ontwikkeling van de kindervoeten ondersteunt.

Kortom, Befado kinderschoenen model 116Y296 is de perfecte keuze voor elk klein meisje dat comfortabele, veilige en mooi uitziende schoenen nodig heeft voor de kleuterschool. Comfortabel, kleurrijk en gezond voor de ontwikkeling - deze pantoffels zullen zowel kinderen als hun verzorgers die op zoek zijn naar het beste voor hun kinderen zeker tevreden stellen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Producentcode: 116-296
  • Kleur: roze veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Samentrekkende rubbers

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|