Befado kinderschoenen 116X293 roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 116X293 roze - Comfortabele elegantie voor kleine voetjes

Kinderschoenen zijn niet alleen een kwestie van esthetiek, maar vooral van de gezondheid en het comfort van kleine voetjes die de wereld elke dag onderweg ontdekken. Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, biedt het model 116X293 aan in een charmante roze tint, die veel kleine prinsessen zal aanspreken.

Betrouwbaar comfort in een sprookjesachtige versie

Befado 116X293 kleuterschoenen zijn een assistent bij elk spel en zorgen ervoor dat fysieke activiteit puur plezier wordt. De lichte, flexibele en vooral ademende zool zorgt voor een gezond klimaat voor de voeten en zorgt ervoor dat ze op natuurlijke wijze kunnen bewegen. Een stijve hielkap en stabiele zijkanten ondersteunen de voet effectief en zorgen voor de juiste positionering bij elke stap.

Materialen die ‘comfort’ zeggen

Befado gebruikt hoogwaardige katoenen stoffen om schoenen te produceren, wat synoniem staat voor ademend vermogen en hygiëne. Kindervoeten worden beschermd tegen oververhitting en overmatig zweten, wat vooral op warmere dagen van cruciaal belang is.

Onafhankelijkheid in de mode

De ontwerpers van Befado weten hoe belangrijk het is dat kinderen hun onafhankelijkheid ontwikkelen. Daarom is het 116X293-model uitgerust met comfortabele elastische banden waarmee het kind de schoenen gemakkelijk kan aan- en uittrekken zonder frustratie of hulp van volwassenen.

Veiligheid en aanbevelingen van specialisten

Befado doet geen concessies als het om veiligheid gaat. Het schoeisel voldoet aan strenge Europese normen en beschikt over certificaten die bevestigen dat het wordt aanbevolen door orthopedisten. Ouders kunnen er dus zeker van zijn dat de voeten van hun kinderen zich gezond ontwikkelen.

Fancy details in pastelroze

De roze kinderpantoffels van Befado zijn versierd met delicate accenten die charme en meisjesachtig karakter toevoegen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor kleine fashionista's. De lichtroze kleur past perfect in de kleutergarderobe en zal zeker liefhebbers van een helder kleurenpalet aanspreken.

Lichtheid en saaiere dagen

Het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,4 kg, wat bovendien de kleine pootjes niet belast, waardoor u zich met plezier van de ene plaats naar de andere kunt bewegen.

Befado kinderschoenen 116X293 roze is een combinatie van functionaliteit, stijl en comfort die elk kind in zijn kledingkast zou moeten hebben - vooral omdat hun voeten vanaf de eerste momenten van lopen de beste behandeling verdienen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Samentrekkende rubbers
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|