Befado kinderschoenen 116X285 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen 116X285 is een combinatie van functionaliteit, comfort en aantrekkelijk design, gemaakt met de kleinste gebruikers in gedachten. Roze en grijze pantoffels voor kleuters garanderen comfort en draagplezier de hele dag, zowel tijdens de lessen op de kleuterschool als thuis.

Het comfort en de gezondheid van kleine voetjes staan ​​voorop bij het merk Befado, wat perfect tot uiting komt in deze kindersloffen. De lichte en flexibele zool, vervaardigd met de dynamische bewegingen van het kind in gedachten, zorgt voor bewegingsvrijheid en zorgt tegelijkertijd voor de nodige tractie en stabiliteit. De verhoogde hak en de verstevigde zijkanten van de schoen zorgen ervoor dat de voet in de juiste positie blijft, wat van groot belang is voor de zich ontwikkelende voeten van kleuters.

Het Befado-bovenwerk, gemaakt van luchtige katoenen materialen, zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor de voeten ook tijdens vele speeluren droog en gezond blijven. De stoffenconstructie van de schoenen garandeert ook hun lichtheid, wat cruciaal is voor de activiteit van kinderen.

De schoenen zijn ontworpen met de onafhankelijkheid van kleine gebruikers in gedachten en zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij de comfortabele en praktische elastische banden. Door dit type sluiting is het niet meer nodig om veters te strikken, wat voor veel kinderen een groot gemak is.

De veiligheid van het Befado 116X285-model wordt bevestigd door het certificaat "Healthy Foot Sign", dat wordt toegekend aan schoenen die voldoen aan de hoogste ergonomie- en gezondheidsnormen. Bovendien worden deze schoenen aanbevolen door orthopedisten, wat een extra argument is om voor dit product te kiezen door ouders die de goede ontwikkeling en het comfort van hun kinderen belangrijk vinden.

Met aandacht voor elk detail geproduceerd, volgen deze kindersloffen van Befado, bedoeld voor meisjes, de trends dankzij hun charmante roze-grijze kleur en zijn verkrijgbaar in de categorie 'Kindersloffen'. Door te kiezen voor schoenen van Befado investeren ouders niet alleen in de esthetische uitstraling, maar vooral in de gezondheid en ontwikkeling van de voeten van hun kinderen.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Samentrekkende rubbers

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|