Befado kinderschoenen 114Y372 hartjes marineblauw blauw roze geel

Artikel niet beschikbaar ;(

**Befado kinderschoenen – pantoffels "Harten" 114Y372 voor meisjes**

Bij het kiezen van het perfecte schoeisel voor onze kinderen voor de kleuterschool staan ​​we voor de uitdaging om schoenen te vinden die aan veel criteria voldoen. Kinderpantoffels **Befado 114Y372** uit de serie "Hearts" zijn een perfecte oplossing die comfort, functionaliteit en een aantrekkelijk uiterlijk combineert, aangepast aan de smaak van kinderen.

**Bovenwerk gemaakt van ademende materialen**

De Befado-pantoffels zijn ontworpen met de jongste voeten in gedachten en zijn gemaakt van ademende katoenen stoffen, waardoor de voeten van het kind de hele dag door een passend microklimaat krijgen. De stof laat de huid ademen, wat essentieel is om te voorkomen dat de voeten oververhit raken en gaan zweten, wat vooral belangrijk is voor de zich ontwikkelende voeten van je baby.

**Comfort en veiligheid voorop**

Deze schoenen zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn voor het kind en tegelijkertijd hun veiligheid te garanderen tijdens het dagelijkse spel en activiteiten. Een stijve hielkap biedt voldoende ondersteuning voor de hiel, wat een belangrijk aspect is van orthopedische preventie. Het keurmerk ‘Healthy Foot’ op het schoeisel bevestigt dat de pantoffels door specialisten positief zijn beoordeeld en worden aanbevolen als product dat de gezonde ontwikkeling van de kindervoet ondersteunt.

**Onafhankelijkheid bij het aantrekken dankzij klittenband**

Met het oog op kleintjes die graag onafhankelijk zijn, heeft Befado pantoffels ontworpen met een gemakkelijke klittenbandsluiting, waardoor zelfs de jongste gebruikers ze zelf kunnen aan- en uittrekken, zonder hulp van volwassenen. Dit is een uitstekende oplossing die het verlangen van het kind naar onafhankelijkheid ontwikkelt.

**Mooi maar ook praktisch ontwerp**

De "Hearts" pantoffels 114Y372 zijn versierd met een kleurrijk hartjespatroon, wat ongetwijfeld kleine gebruikers zal aanspreken. De marineblauwe achtergrond, onderbroken door pastelkleurige accenten van blauw, roze, geel en goud, maakt deze schoenen niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik - vuil is er minder op zichtbaar.

**Kies veilige en comfortabele pantoffels voor uw kind**

Bij de productie van kinderschoenen legt het merk Befado grote nadruk op de kwaliteit en het draagcomfort van schoenen. Hoogwaardige materialen, een doordacht ontwerp en de goedkeuring van specialisten plaatsen de "Serduszka" 114Y372 pantoffels in de voorhoede van de keuzes van ouders die geven om de goede ontwikkeling van de voeten van hun kinderen. Door te kiezen voor pantoffels van Befado kiest u wat het beste is voor uw kind.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Marine blauw roze geel goud
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|