Befado kinderschoenen 114X527 roze

14,88 EUR

Befado is een erkend merk op de schoenenmarkt dat al jaren wordt vertrouwd door ouders die zich zorgen maken over de goede ontwikkeling van de voeten van hun kinderen. Het brede assortiment Befado-producten omvat een model kinderpantoffels gemarkeerd met het nummer 114X527 in een charmante, meisjesachtige roze kleur met aantrekkelijke zilveren accessoires die zeker de aandacht zullen trekken van kleine liefhebbers van vrolijke en meisjesachtige patronen.

Befado 114X527 kinderschoenen zijn gemaakt voor maximaal comfort en veiligheid van kindervoeten. Het gebruik van hoogwaardige stoffen zorgt voor voldoende ademend vermogen en duurzaamheid van het schoeisel, wat vooral belangrijk is bij intensief gebruik op de kleuterschool, op school of thuis. Zacht maar duurzaam materiaal garandeert draagcomfort en gemakkelijk schoon te maken.

Een van de belangrijkste voordelen van het gepresenteerde model is een stijve hielkap die de hiel stabiliseert en beschermt tegen blessures. Dit is vooral belangrijk voor de jongste gebruikers, van wie de voeten nog in ontwikkeling zijn en passende ondersteuning nodig hebben.

Befado kinderschoenen 114X527 beschikken bovendien over het Healthy Foot Mark – een certificaat dat wordt toegekend aan schoenen die voldoen aan de hoogste ergonomie- en veiligheidsnormen. Het ontvangen van dit merk bevestigt dat de schoenen zijn ontworpen in overeenstemming met de ontwikkelingsbehoeften van kindervoeten.

Het voordeel van het gebruik van klittenband als sluiting is dat het kind de schoenen gemakkelijk en snel kan aan- en uittrekken, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van zijn of haar onafhankelijkheid. Dankzij klittenband kunnen de schoenen bovendien perfect worden aangepast aan de individuele vorm van de voet.

Roze Befado pantoffels zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol van design. Door de subtiele combinatie van roze met zilveren elementen onderscheidt de schoen zich van traditionele kinderpantoffels en past hij bij diverse meisjesoutfits.

Het product wordt geleverd in de originele verpakking, wat de esthetiek van het geschenk vergroot en de schoenen beschermt tijdens transport. Befado 114X527 kinderpantoffels zijn een geweldige keuze voor elk meisje dat comfortabele, veilige en modieuze schoenen nodig heeft voor dagelijks gebruik.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: roze
  • Steunkleur: zilver
  • Materiaal: kleding stof
  • seks: meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Producentcode: BM187492

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|